התגובות שלי בפורום
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
- מאתתגובות
vivi1991
חברשלום! עשיתי מה שיעצת, יש לי מעבד של 32 סיביות, window 7, התוכנות מותקנות כמו שצריך, SketchUp 14 ו-V-Ray for SketchUp demo, הבעיה היא לא בהתקנה, אולי זה לא מותקן בתיק הנכון ?! או אני לא מחפשת בתפריט הנכון?! או יש עוד פעולה אחרי ההתקנה שלא עשיתי?! ממש תודה!
vivi1991
חברשלום, אין את הVRay בתוך הToolsBar פתחתי את כל הסרגלים, לא מופיע Plugin בתוך התפריט של הSketchUp, התקנתי שוב את התוכנה והיא עדיין לא מופיעה בכלל בתוך הSketchUp, עשיתי את ההתקנה לפי ההדרכה שאתם נותנים, כנראה שעדיין חסר עוד משהו שלא עשיתי בשביל שהסרגל יעלה בSketchUp אני מודה לך על העזרה
vivi1991
חבריש לי SkechUp 14 מתי שהתקנתי את הVRay נשאלתי באיזה תיקיה להתקין והפניתי לתיקה של הSkechUp, איך אני פותחת אותו בתוך התוכנה, אולי לא חיפשתי במקום הנכון, תודה !
vivi1991
חברהתקנתי גרסת חינם ל-30 יום דרך האתר
- מאתתגובות
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

