- מאתתגובות
- 28 בפברואר 2012 בשעה 18:24 #4522
ISRAEL3D
חברלפני תשובה, שאלה: מכיר את Purge Unused?
28 בפברואר 2012 בשעה 19:27 #6695pita
חברמכיר גם מכיר, עוזר אבל לא משמעותית
וגם לא לפתוח את קובץ הSKBמכיר עוד פתרונות??
28 בפברואר 2012 בשעה 19:34 #6696ISRAEL3D
חברקודם כל בוא נתחיל בזה שסקצ'אפ תוכנה מבוססת 32 ביט ולא 64 ביט. הנתון המזעזע הזה בעצם אומר שסקצ'אפ לא יודעת להשתמש במלוא משאבי זכרון RAM של המערכת ולכן מוגבלת.
את ההגבלה הזו בדיוק פגשת בקומת הקרקע.
28 בפברואר 2012 בשעה 19:36 #6697ISRAEL3D
חברמה גם שהתוכנה עצמה לא יודעת להתמודד עם מודלים כבדים במיוחד.
שמעתי על מודלים של 100 מגה אבל יותר מזה בחיים לא פגשתי ויש לי ניסיון רב עם התוכנה. בעקרון אופן העבודה איננו נכון, כי אנחנו בעצם לא מפרטים את הכל מהכל אלא עובדים לפי קטגוריות או סצנות נקרא לזה.בוא נתחיל בלעבוד עם שכבות שזה א' ב'. תתחיל בעבודה של קיטלוג הקיים לשכבות מוגדרות מראש. אני מבטיח שכיבוי כמה מהשכבות (למשל: ריהוט קומת קרקע) יכול לעזור לך למדל את הקומה הבאה.
28 בפברואר 2012 בשעה 19:37 #6698ISRAEL3D
חברעצה נוספת: לא כל מה שאתה מוריד מה-3DWH הוא כשר. לפעמים יש שם מודלים שמחביאים בתוכם טונה של גיאומטריה ומאוד מכבידים על הסצנה.
חשוב על כך שיכול לקרות מצב שבו אתה מוריד מטבח בשביל מזלג, והמטבח מוסתר ב-HIDE פשוט. כאן אתה ממש נכנס לצרות, ועוד בגלל מזלג..28 בפברואר 2012 בשעה 20:17 #6699pita
חבראני לא מבין, אתה מציע לי לעבוד תוך כדי שיש דברים מוסתרים, או להיפך?
כי את זה אני כבר עושה כרגע, וזה לא ממש עוזר,
אגב שאני עושה unhide חוזרים עם הפריטים קווים משונים, אבל עזוב את זה רגע,
מה לגבי דברים שאני מוריד ב 3d? מה לא כשר בגיאומטריה מרובה? זו אומנות לגמרי הדברים שיש שם, ומה זאת אומרת "מה גם שהתוכנה עצמה לא יודעת להתמודד עם מודלים כבדים במיוחד"??? 1000 קיי ??
אתה רציני?? מה עם כל המודלים המפלצתיים שב 3d warehouse ? וביו טיוב?
אני בטוח שראית מה הולך ביו טיוב.
תשמע משה.. להגיד כך זה כמו להגיד שהתוכנה פשוט לא מקצועית, וכנראה שכך.
אבל תודה .28 בפברואר 2012 בשעה 21:33 #6700ISRAEL3D
חברלהגיד את האמת? היא לא חוד החנית של תוכנות התלת.
היא תוכנה מקצוענית לחלוטין, פשוט צריך לדעת את המגבלות שלה, ואתה יכול להרים עסק משגשג ומצליח אם אתה רק יודע מה החוזקות והחולשות שלה.
זה בגדול - מאתתגובות
- הפורום 'פורום סקצ'אפ' נסגר לדיונים ולתגובות חדשות.