מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    DORONV
    משתתף

אולי מישהוא כאן יוכל לעזור לי:
    אם אני מגדיר לווירי adaptive dmc 1-16 אני אמור לקבל את איכות הרינדור הטובה ביותר?
    והאם מישהוא יודע אם כרטיס גרפי משפיע על איכות הרינדור (לו דווקא במהירות הכוונה התוצאה הסופית)

כי כאן השתמשתי ב adaptive dmc 1-16 וזאת התוצאה שקיבלתי אחרי טיפה משחקי השתקפות וקצת vismat .

זה הגיוני?

ISRAEL3D
    חבר

@sahol wrote:

אם אני מגדיר לווירי adaptive dmc 1-16 אני אמור לקבל את איכות הרינדור הטובה ביותר?

שאלה טובה!
    לאו דוקא. התחום שבחרת ממחיש איכות סטודיו גבוהה אמוד אך לא בטוח שההדמיה זקוקה לתחום כזה רחב. ייתכן שאם תוריד ערך עליון ל-8 תקבל תוצאה דומה שלא נופלת מהאיכות באופן משמעותי.

ISRAEL3D
    חבר

@sahol wrote:

האם מישהוא יודע אם כרטיס גרפי משפיע על איכות הרינדור (לו דווקא במהירות הכוונה התוצאה הסופית

אכן כן משפיע.
    למעשה אם יש לך ויריי 2.0 החדש שכולל את פונקציית V-Ray RT היא הפונקציה שנשענת על יכולות GPU (המעבד של הכרטיס הגרפי) ולהציג רנדר בזמן אמת עד פי 20.
    יש לציין כי ה-RT מציג רנדר באיכות סקיצה, אך משקף נאמנה את התנאים הכללים והחומרים במודל.

בהצלחה!

DORONV
    משתתף

אוקיי אבל יש אופציה לקבל תמונה יותר חדה אפילו אם הגדרתי 1-16?
    התמונה לא נראת לי חדה מספיק יש מצב שזה קשור ברזולוציה? כי זאת גרסת דמו אין לי אפשרות לבדוק את זה?

ISRAEL3D
    חבר

@sahol wrote:

אוקיי אבל יש אופציה לקבל תמונה יותר חדה אפילו אם הגדרתי 1-16?
    התמונה לא נראת לי חדה מספיק יש מצב שזה קשור ברזולוציה? כי זאת גרסת דמו אין לי אפשרות לבדוק את זה?

כן וודאי, הרזולוציה מגבילה את ה"חדות" או את הפירוט הויזואלי.
    אתה יכול לנסות להתקרב לאובייקטים ולבצע רנדר ולחקור עוד אודות יכולותיה של ויריי.

הגרסה המלאה לא מגבילה ברזולוציה: http://v-ray.co.il/products/v-ray/v-ray-for-sketchup

DORONV
    משתתף

תודה רבה!

shabyshaby
    חבר

Thanks for share…

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • הפורום 'פורום הדמיות' נסגר לדיונים ולתגובות חדשות.