מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 14 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    hili19
    משתתף

אני צריך לעשות הדמיה לפוסטר של
    (תמא וכאלה..) אז זה צריך להיות בפורמט גדול.. מה ההגדרות שאתם מגדירים בויריי כדי להדפיס את זה כפוסטר גדול?..
    צילום מסך יעזור פלוס פלוס..(:

. שאלת בונוס…מה המחיר שאני צריך לגבות עבור הדמיה של בניין שעושה תמא 38- ז”א 2 חזיתות ..
    ועוד 2 תמונות שיווקיות לפנים הדירה..
    ממש יעזור לי לדעת בערך מחיר (פעם ראשונה שאני מתבקש לעשות הדמיה לכזה דבר..אז בבקשה..)

תודה לכולם

ISRAEL3D
    חבר

@tomer wrote:

אני צריך לעשות הדמיה לפוסטר של
    (תמא וכאלה..) אז זה צריך להיות בפורמט גדול.. מה ההגדרות שאתם מגדירים בויריי כדי להדפיס את זה כפוסטר גדול?..
    צילום מסך יעזור פלוס פלוס..(:

אני הייתי מוציא תמונה מויריי באיכות הכי גבוהה שאפשר להוציא מהמחשב. בעקרון, זה מאוד תלוי בחומרה שיש לך על המחשב, אם יש לך מחשב חזק הוא אמור להתמודד עם רזולוציות גבוהות מאוד.
    תמונה לדפוס על שלט בסגנון אלו שרואים בתמ”א: משהו כמו 4000 פיקסלים לרוחב, והגובה יגזר פרופורציונאלית.
    אם התוכנה משתנקת, תוריד רזולוציה אבל אם היא רצה בסדר, אני ממליץ להעלות ערכים קצת.
    בכל מקרה, הנה דוגמא לשלט ברזלוצייה שנקבתי לעיל:

[attachment=0:1cyabn11]IMG_4696.png[/attachment:1cyabn11]

@tomer wrote:

שאלת בונוס…מה המחיר שאני צריך לגבות עבור הדמיה של בניין שעושה תמא 38- ז”א 2 חזיתות ..
    ועוד 2 תמונות שיווקיות לפנים הדירה..
    ממש יעזור לי לדעת בערך מחיר (פעם ראשונה שאני מתבקש לעשות הדמיה לכזה דבר..אז בבקשה..)
    תודה לכולם

נסה לאמוד את הצעת המחיר לפי המדריך שכתבתי לתמחור הדמיה. אני חושב שזה נורא אישי, אתה מכיר את היכולות שלך, זמן הביצוע, ומה אתה מצפה לקבל בתמורה למאמץ.
    קישור למאמר:
    http://www.israel3d.co.il/index.php?option=com_content&view=article&id=86:costs&catid=38:info-center&Itemid=306

בהצלחה!!!

hili19
    משתתף

קודם כל תודה על התגובה המהירה..

בקשר למימדים- מצ”ב תמונה..

בקשר למחיר אני עדיין מתעקש לדעת בערך מחיר- מספרית!.. כמה לוקחים להדמית בניין 4 קומות עם תוספת של מרפסות ומעלית- ז”א תמא 38.. 2 תמונות חזית ברמה בערך של מה שאתה עשית בהדמיה שהצגת..

תודה!

ISRAEL3D
    חבר

@tomer wrote:

בקשר למחיר אני עדיין מתעקש לדעת בערך מחיר- מספרית!.. כמה לוקחים להדמית בניין 4 קומות עם תוספת של מרפסות ומעלית- ז”א תמא 38.. 2 תמונות חזית ברמה בערך של מה שאתה עשית בהדמיה שהצגת..
    תודה!

תכוון לכיוון של בערך 3-5K. זו הערכה גסה ביותר, מבלי להתחייב על האיכות הסופית של ההדמיה..

אבל שוב, אם יש אלמנטים מיוחדים בפרויקט ובעבודת ההדמיה, אני מציע לקחת דבר מה מהמאמר שנכתב בנושא..

שיהיה בהצלחה, תעלה הדמיות סקיצה וקבל ביקורות!

igorig
    חבר

מצאתי הסבר איך לרנדר תמונות גדולות, מקווה שיעזור

file:///D:/Proffesional/Programs/Vray%20for%20Sketchup%20training/Tutorials/nomeradona%20…%20%20Tutorial%20%20How%20to%20render%20extra%20huge%20output%20image%20without%20crashing%20in%20Vray%20SketchUp.htm

בקשר לגובה מה ששאלת זה לא קופץ אומוטית, אתה יכול לקבוע את זה בהכפלת רובח תמונה רצויה ליחס בין רוחב לגובה

ISRAEL3D
    חבר

להלן הקישור המתוקן:
    http://nomeradona.blogspot.com/2011/08/tutorial-how-to-render-extra-huge.html

תודה לפיטר ARCHISKETCH על הלינק.
    אגב, תוכל להשתמש בלחצן URL מעל כל גוף הודעה כדי למקם כתובת אינטרנט.
    1. העתק URL (CTRL+C)
    2. לחץ על URL (ייפתחו שני טאבים)
    3. הדבק (CTRL+V)

hili19
    משתתף

תודה משה!!

עכשיו קיבלתי תשובה מספקת!

שבוע דבש ומפוצץ בעבודה לכולם

ISRAEL3D
    חבר

@tomer wrote:

תודה משה!!

עכשיו קיבלתי תשובה מספקת!

שבוע דבש ומפוצץ בעבודה לכולם

מצוין!
    תעלה הדמיות סקיצה …

שבוע טוב

igorig
    חבר

תודה משה על הטיפ לצירוף כתובת אתר אינטרנט :)
    כתבתי את זה מאוחר בלילה,עכשיו רואה כמה שגיאות כתיב :)

ISRAEL3D
    חבר

בשמחה

הודעות שלך אתה יכול לערוך

אגב, רציתי לשאול אם אתה רוצה לנהל את פורום ויריי?

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 14 סה״כ)
  • הפורום 'פורום הדמיות' נסגר לדיונים ולתגובות חדשות.