-
מאתתגובות
-
10 בדצמבר 2011 בשעה 22:26 #4396hili19משתתף
אגב..אחלה יום עיון…
וגם פה הוא אומר להקטין את התמונה עד 700… באסה גם איתך וגם עם צוקרברג..( חח)
10 בדצמבר 2011 בשעה 22:29 #6330hili19משתתףבתמונה המקורית יש פחות משחק עם הטקסטורות.. ה הרשתי לעצמי להשתעשע…
עם הטקסטורה של השולחן..הריצוף במטבח..אגב.. רק עכשיו גיליתי איך מאירים את הטלוויזיה..
מורידים תמונה של שידור כלשהו..
מיישמים אותו על המסך..
בעריכת חומר- מוסיפים שכבת אמיסיב.. את אותה תמונה מוסיפים כמפה..
מגדירים עוצמה..
ויוצא מגניב.. לא?!..10 בדצמבר 2011 בשעה 23:34 #6331ISRAEL3Dחבר@tomer wrote:
בתמונה המקורית יש פחות משחק עם הטקסטורות.. ה הרשתי לעצמי להשתעשע…
עם הטקסטורה של השולחן..הריצוף במטבח..אגב.. רק עכשיו גיליתי איך מאירים את הטלוויזיה..
מורידים תמונה של שידור כלשהו..
מיישמים אותו על המסך..
בעריכת חומר- מוסיפים שכבת אמיסיב.. את אותה תמונה מוסיפים כמפה..
מגדירים עוצמה..
ויוצא מגניב.. לא?!..נראה אחלה, יש לי כמה הערות… אבל זה יהיה בהמשך..
אני אבדוק איך מאפשרים תמונות יותר גדולות מזה למרות שמעבר ל-700 ברוחב כבר יוצא לנו מהפריים.. ולגולשים שיש להם מסך 4:3 בכלל הבעיה מוקצנת.:)
11 בדצמבר 2011 בשעה 8:20 #6332hili19משתתףסבבה משה.. מחכה להערות..
ולא קריטי.. הגודל לא קובע.. או שכן.. או שלא.. או שכן.. (:10 בינואר 2012 בשעה 14:30 #6333שמתי טלוויזיה הלבשתי עליה מפת אמיסיב וזה לא נתן לי כלום אפשר הסבר יותר מפורט צילומי מסך יהיה מעולה תודה רבה
21 בינואר 2012 בשעה 15:18 #6334igorigחבר@asher_32 wrote:
שמתי טלוויזיה הלבשתי עליה מפת אמיסיב וזה לא נתן לי כלום אפשר הסבר יותר מפורט צילומי מסך יהיה מעולה תודה רבה
כמו שאמר תומר לפניי, שמים אותה תמונה של מסך בתור שכבת אמיסיב שהוספנו להגדרות החומר.את התמונה בשכבת אמיסיב, מוסיפים בצורה הבאה – ליד מלבן של צבע, נכנסים לתוך אות M גדולה, בוחרים באופציית Bitmap.
ליד יש מאפיין Transperency,בתוך מלבן נכנסים ומשנים לגוונים אפורים, באמצע סקאלה מלבן עד שחור ובודקים את תוצאה המתקבלת. בעיקרון, צבע שחור אומר שיראו רק תמונה או צבע בשכבת אמיסיב, צבע לבן אומר ששכבת אמיסיב “שקופה” לגמרי, זניחה ואין לה השפעה על שכבת Diffuse עיקרית.לא לשכוח להוסיף עוצמה לשכבת אמיסיב ולבדוק איזה תוצאה מתקבלת
21 בינואר 2012 בשעה 15:22 #6335igorigחברתומר,
הדמייה נראת אחלה,
אהבתי השמת חומרים, במיוחד שולחן קטן :) ותאורה מלאכותית,
לי חסר תאורה טבעית, יותר חזקה ומגוונת – קצת חיוור העסק,
וגם עוצמה גדולה מדיי של מסך טלויזיה מואר ביחס לרמת תאורה כללית בחלל -
מאתתגובות
- הפורום 'פורום ויריי' נסגר לדיונים ולתגובות חדשות.