מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    זיו מלכה
    משתתף

שלום לכלם
    אני חדשה בסקצ', הורדתי את 2016 אך כל הזמן נתקע לי המסך, הודעת "לא מגיב" ביטלתי התקנה והתקנתי במקום את 2017, אך גם עכשיו זה כל הזמן נתקע, עפ הודעה של "לא מגיב והשחרת מסך לכמה שניות, יש למישהו רעיון מה לעשות?

ISRAEL3D
    חבר

@saharsahar wrote:

שלום לכלם
    אני חדשה בסקצ', הורדתי את 2016 אך כל הזמן נתקע לי המסך, הודעת "לא מגיב" ביטלתי התקנה והתקנתי במקום את 2017, אך גם עכשיו זה כל הזמן נתקע, עפ הודעה של "לא מגיב והשחרת מסך לכמה שניות, יש למישהו רעיון מה לעשות?

זה עניין של כרטיס מסך, תאימות, עדכון דרייבר וכו'.
    איזה מחשב יש לך?
    מה דגם כרטיס המסך המותקן?

אם אפשר להעלות צילומסך זה יהיה מעולה.

זיו מלכה
    משתתף

הי
    תודה, החלטתי להחליף מחשב, הוא כנראה ישן מדי,
    יש לי תקציב של 6000, האם אוכל לרכוש מחשב שיעבוד טוב עם אוטוקד, סקצ'אפ, פוטושופ,
    בתקציב הזה?
    והאם תוכל להמליץ לי/לומר מה צריך לקנות? מה כדאי נייח או נייד?
    בתודה מראש
    סהר

ISRAEL3D
    חבר

@saharsahar wrote:

הי
    תודה, החלטתי להחליף מחשב, הוא כנראה ישן מדי,
    יש לי תקציב של 6000, האם אוכל לרכוש מחשב שיעבוד טוב עם אוטוקד, סקצ'אפ, פוטושופ,
    בתקציב הזה?
    והאם תוכל להמליץ לי/לומר מה צריך לקנות? מה כדאי נייח או נייד?
    בתודה מראש
    סהר

היי סהר,

בהחלט תקציב מכובד, שאפשר לרכוש איתו מערכת לא רעה בכלל שתספיק לשלוש שנים בכיף.
    חד משמעית- נייח, בסכום הזה אתה מקבל הרבה יותר ולאורך יותר זמן. נייד מאבד מאוד מהיעילות שלו עם הזמן…
    מציע לקרוא את המאמר הזה כדי להבין יותר טוב איפה לשים דגש. תמיד אפשר לשוב לכאן עם מפרט ואנחנו נחשב לך מסלול מחדש.
    כיצד נבחר מחשב חזק?
    http://www.israel3d.co.il/index.php?option=com_content&view=article&id=122:computergraphics&catid=38:info-center&Itemid=330

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • הפורום 'פורום סקצ'אפ' נסגר לדיונים ולתגובות חדשות.