מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    liorn
    חבר

שלום,
    ברצוני למצוא פתרון לבעיה מטרידה עבורי – הנני מנסה לרנדר חומרים מתכתיים, מבריקים כמו מתכת מבריקה לכסא – לקחתי צבע אפור ושמתי לו REFLECTION ו-REFRECTION בעורך החומרים זה נראה נהדר אך כשאני מרנדרת מקבלת תוצאה של אפור ללא הברקה וללא העברת החומר.

ראיתי שבהגדרות כן מסומן וי ברינדור על השתקפות ושבירה – אך עדיין אינני מצליחה להגיע לחומרים מבריקים כפי שאני צריכה.

אודה לעוזרים.

ISRAEL3D
    חבר

@lizish wrote:

שלום,
    ברצוני למצוא פתרון לבעיה מטרידה עבורי – הנני מנסה לרנדר חומרים מתכתיים, מבריקים כמו מתכת מבריקה לכסא – לקחתי צבע אפור ושמתי לו REFLECTION ו-REFRECTION בעורך החומרים זה נראה נהדר אך כשאני מרנדרת מקבלת תוצאה של אפור ללא הברקה וללא העברת החומר.

ראיתי שבהגדרות כן מסומן וי ברינדור על השתקפות ושבירה – אך עדיין אינני מצליחה להגיע לחומרים מבריקים כפי שאני צריכה.

אודה לעוזרים.

היי ליזי,
    מעניין. ממש לא אמור לקרות.
    אני מציע לבדוק מה קורה שאת חוזרת להגדרות המחדל על קובץ ריק ומנסה להגדיר חומר עם מפת ריפלקשן פשוטה.
    כמוכן האם את עובדת על חומר מיובא? אם כן, מהן הגדרותיו? במיוחד תחת ריפלקשן?

liorn
    חבר

הי משה,

אני בסה"כ מייצרת חומר – צבע אפור עם השתקפות – בעורך החומרים זה נראה מבריק וטוב אך כשאני מרנדרת זה נראה אפור מט. 
    כשהכנסתי חומר קיים זה רינדר לי אבל חומרים שאני יוצרת בדרך כלל נראים כצבעים בלבד…

eddie
    חבר

ליזי,
    אם זה יעזור, אשמח לשלוח לך חומר מתכתי שתבצעי לו Import ותראי אם את מקבלת את התוצאה הרצויה.
    אז תוכלי להשוות בין הגדרות החומר שלך לשזה שאשלח.
    שלומי

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • הפורום 'פורום ויריי' נסגר לדיונים ולתגובות חדשות.