מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 13 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    vivi1991
    חבר

שלום
    התקנתי vray ואני לא רואה אותו בsketchup
    אם אפשר להדריך אותי מה לעשות
    תודה בתיה

ISRAEL3D
    חבר

@bat wrote:

שלום
    התקנתי vray ואני לא רואה אותו בsketchup
    אם אפשר להדריך אותי מה לעשות
    תודה בתיה

גרסת סקצ'אפ..
    גרסת ויריי… [כולל סוג, האם רכשת ומהיכן]

vivi1991
    חבר

התקנתי גרסת חינם ל-30 יום דרך האתר 

ISRAEL3D
    חבר

@bat wrote:

התקנתי גרסת חינם ל-30 יום דרך האתר 

אם כבר התקנת ייתכן מאוד שהתוכנה הותקנה על גרסת סקצ'אפ שקיימת לך על המחשב.
    אנא בדקי האם יש לך יותר מגרסת סקצ'אפ אחת על המחשב.
    ניתן לראות זאת בלחיצה על "התחל > תוכניות"
    כמו כן אם ישנן כמה גרסאות מותקנות הייתי מנסה להפעיל את כולן לראות היכן ויריי עובד ומותקן.

אם יש לך רק גרסה אחת, הייתי מסיר את ויריי ומתקין שוב, כאשר בתהליך ההתקנה יש להפנות לגרסת סקצ'אפ המתאימה [8 , 2013 , 2014]

בהצלחה.

vivi1991
    חבר

יש לי SkechUp 14 מתי שהתקנתי את הVRay נשאלתי באיזה תיקיה להתקין והפניתי לתיקה של הSkechUp, איך אני פותחת אותו בתוך התוכנה, אולי לא חיפשתי במקום הנכון, תודה !

ISRAEL3D
    חבר

@bat wrote:

יש לי SkechUp 14 מתי שהתקנתי את הVRay נשאלתי באיזה תיקיה להתקין והפניתי לתיקה של הSkechUp, איך אני פותחת אותו בתוך התוכנה, אולי לא חיפשתי במקום הנכון, תודה !

אוקי. הכל בהיר.
    תחת plugins יש ויריי?
    האם תחת view toolbars את רואה את ויריי?

vivi1991
    חבר

שלום, אין את הVRay בתוך הToolsBar פתחתי את כל הסרגלים, לא מופיע Plugin בתוך התפריט של הSketchUp, התקנתי שוב את התוכנה והיא עדיין לא מופיעה בכלל בתוך הSketchUp, עשיתי את ההתקנה לפי ההדרכה שאתם נותנים, כנראה שעדיין חסר עוד משהו שלא עשיתי בשביל שהסרגל יעלה בSketchUp אני מודה לך על העזרה

ISRAEL3D
    חבר

@bat wrote:

שלום, אין את הVRay בתוך הToolsBar פתחתי את כל הסרגלים, לא מופיע Plugin בתוך התפריט של הSketchUp, התקנתי שוב את התוכנה והיא עדיין לא מופיעה בכלל בתוך הSketchUp, עשיתי את ההתקנה לפי ההדרכה שאתם נותנים, כנראה שעדיין חסר עוד משהו שלא עשיתי בשביל שהסרגל יעלה בSketchUp אני מודה לך על העזרה

תעשי את מה שכתוב כאן:

ISRAEL3D
    חבר

האם מותקן ואיזו גרסה תחת תוכניות ותכונות בלוח הבקרה

vivi1991
    חבר

שלום! עשיתי מה שיעצת, יש לי מעבד של 32 סיביות, window 7, התוכנות מותקנות כמו שצריך, SketchUp 14 ו-V-Ray for SketchUp demo, הבעיה היא לא בהתקנה, אולי זה לא מותקן בתיק הנכון ?! או אני לא מחפשת בתפריט הנכון?! או יש עוד פעולה אחרי ההתקנה שלא עשיתי?! ממש תודה!

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 13 סה״כ)
  • הפורום 'פורום ויריי' נסגר לדיונים ולתגובות חדשות.