מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 13 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #4198
    משה שמש
    מנהל בפורום

    סקר חדש מבית סקצ'אפ ישראל:

    אילו תכונות היית רוצה לראות ב-SketchUp 9 ?

    כאן:
    http://sketchup.co.il/index.php?option=com_weblinks&view=categories&Itemid=131
    [משמאל]

    בסקטצ'אפ! ישראל בחרנו מאחורי הקלעים: 64 ביט! ויפה שעה אחת קודם!

    #5664
    MIRIGIL
    חבר

    אתה גם מפרסם סקר וגם מנסה לשכנע אנשים להצביע לאחת האופ'?

    לדעתי ה64 ביט זה רק עניין של זמן, כל עולם התוכנות, עד כמה שהבנתי מגיעה, הולך לכיוון של 64 אז ככל הנראה גם גוגל שמו לב לעניין ויטפלו בו בגרסאות הבאות.

    לדעתי משהו שישפר את העבודה השוטפת תהיה האופ' הכ"כ מדוברת לאחרונה (ב2 הגרסאות האחרונות לפחות) של ממשק נח מול אוטוקאד, אפשרות לעדכון השרטוט הקיים בסקטשאפ- משהו בסגנון של רענון שקיים באקסרפים של אוטוקאד, כמובן הוצאה והכנסת שרטוטים מתוכנה לתוכנה.

    זאת יוזמה פרטית של סקטשאפ ישראל או שיש דיבור על זה בפורומים בעולם- לשכנע את גוגל מה אנחנו היינו שמחים לראות?

    #5665
    משה שמש
    מנהל בפורום

    אהלן פולי, לא, לא הכוונה לשכנע אלא לחשוף את מה שאני באמת חושב שחסר והכי אקוטי. לא יכול להיות שסקטצ'אפ מתחילה ליישר קו עם שאר תוכנות התלת ממד ועוצרת במודלים מסובכים. התמיכה ב-64 ביט תעשה את ההבדל הזה ואני מקוה לראות זאת בגרסה 9.
    לוינדוס בעברית יש בעיות עם 64 ביט, לכן על כל הלפטופים של חברת DELL, שמבוססים על ארכיטקטורת מעבד של 64 סיביות לדוגמא, מתקינים גישור (רשמי של DELL) ועליו וינדוס 32 ביט. הזוי משהו.

    הסקר הוא יוזמה פרטית, אבל הדבר כבר יצא ופורסם מטעם גוגל.
    הם סיכמו עם המאפיינים הבאים: אלמנט מארגן לכל הפלאגינס, כלי מיפוי משוכללים יותר, שיפור סרגלי הכלים וסקצ'אפ ללינוקס.

    #5666

    sketchup 9 מי צריך אותו בכלל?skp פורמט של סקאטצ כבר מזמן תומך 3dmax design 2011 ושם אין סוף אפשרויות

    #5667
    משה שמש
    מנהל בפורום

    ידידי, יש אלפי ואולי עשרות אלפי אנשים שלא יודעים מה זה טרידימאקס והסקצ'אפ הוא הממשק שלהם עם תלת ממד.
    מסכים איתך, שמקס 2011 הוא מפלצת, אבל לא כולם יודעים לנהוג על מפלצות :)

    #5668
    jovino2010
    חבר

    הנה כמה דברים שאני היתי שמח לראות בסצ'אפ הבא.
    1. 64 ביט
    2. Proxies/Xrefs – לאפשר לשהתמש בקובץ/מודל כאוביקט ייחוס ורק מתי שצריך אותו (רינדור לדוגמה, אז הוא יופיע בצורה מלאה) מה שיחסוך במשאבים.
    3. High poly – ניהול ועמידות טובה יותר במודלים עשירי פוליגונים.
    4. UWV mapping – כלים יור טובים ליישום/מניפולציה של טקסטורטות.

    בטוח אפשר לחשוב על עוד כמה אבל זה מה שעולה לי לראש כרגע.

    לגבי התקרבות התוכנה לתוכנות כמו MAX – זה פשוט לא יקרה!
    וזה מכיוון שסקצ'אפ בולטת ומיוחדת בפשטות שלה וזה מה שמצד אחד נותן לה יתרון על תוכנות אחרות, מצד שני זה גם מהווה חיסרון למי שרוצה לקחת ולדחוף את SU לקצה היכולת שלה.

    #5669
    משה שמש
    מנהל בפורום

    ג'ני

    מסכים איתך בכל ארבעת הנקודות שהעלית.

    להכניס קומפוננט כבד לדוגמא, שכבר יושב לך על המחשב ב-Relative Path כלשהו ולמקם אותו בסצנה מבלי שיגזול זכרון זה גאוני!

    לדעתי גוגל חייבים להבין שיש גם קהל מקצועני שעובד על סקצ'אפ וחי מזה לא רע בכלל. כל אותם המקצוענים דורשים הבדלים ניכרים יותר בין הסקצ'אפ החינמית ל-PRO, הרבה יותר מייבוא וייצוא של כל מיני פורמטים ביניהם DWG וכלי סוליד ו-Sandbox. אנחנו צריכים את כל מה שכתבת והרבה יותר מזה!

    לכן אני באמת חושב שיש מקום להבדיל בין הגרסאות באופן משמעותי ולא "לגנוב" כל פעם עוד פונקצייה ועוד פונקצייה (כמו שעשו עם הייבוא של ה-DWG ועם כיוון הצפון והמיקום הגיאוגרפי) ולתת אותן בגרסת ה-PRO ב-500$.

    אני חושב שכמודל עסקי, גוגל חייבים להבין שיש קהל עצום שמסתפק בגרסה החינמית, לא בגלל שהוא לא יודע איך להשתמש ב-PRO, אלא בגלל העובדה שהגרסה החינמית לא שונה מי יודע מה מה-PRO. לכן לשלם 500$ על סולידיס וסאנדבוקס נראה לי קצת מופרך וכנראה שגם לאחרים.

    זה כמו לקנות את מכונית היוקרה – לקסוס, המנוע נשאר המנוע של טויוטה!! :)

    #5670

    הייתי שמח לראות בSKETCH ממשק לעבודה עם טקסטורה מעניין יותר
    ז"א ,טבלת החומרים המובנית שהיא יודעת לעבוד כ PATTERN דלה מאוד ומעצבנת ,מה גם לא נוח בכלל למפות חומר מובנה ב VRAY יותר עדיף לייבא טפטים.וחבל.
    ובהמשך להבדלי הגרסאות בין הפרו לחינמית הפונקציה הזאת חייבת לעשות הבדל גדול.

    #5671
    jovino2010
    חבר

    :idea: אגב, לגבי ה64 ביט, סקצ'אפ 8 יודע לנצל יותר מ-2 ג"ב למי שמשתמש בווינדואוס 64 ביט.
    http://sketchup.google.com/support/bin/ … e_notes.cs

    #5672

    בשבוע אחרון החלפתי שלושה מחשבים ניידים חדשיםת והסקצ'אפ לא זז עם הדמיות כבדות. האם זה גם בגלל שהמחשבים של חברת DELL??? השתגעתי כבר…

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 13 סה״כ)
  • הפורום 'פורום סקצ'אפ' נסגר לדיונים ולתגובות חדשות.