מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    igor1964
    חבר

שלום,
    לאחרונה כאשר אני נכנסת ל 3d wearhouse כל הזמן קופץ חלון של תנאי שימוש שצריך לאשר. האם משהו השתנה מבחינת זכויות יוצרים וכד'? אשמח להסבר כללי שימוש במודלים. תודה רבה מראש!

ISRAEL3D
    חבר

@talych1990 wrote:

שלום,
    לאחרונה כאשר אני נכנסת ל 3d wearhouse כל הזמן קופץ חלון של תנאי שימוש שצריך לאשר. האם משהו השתנה מבחינת זכויות יוצרים וכד'? אשמח להסבר כללי שימוש במודלים. תודה רבה מראש!

זה מסוג הדברים שאנחנו מדלגים ולא קוראים. למען האמת לא קראתי לעומק את תנאי השימוש החדשים. לפעמים יש תקציר שלהם איפשהו שאפשר לקבל את ה-OVERVIEW. ייתכן שקיים אחפש ואשיב כאן.
    אבל נקודה טובה!! :)

igor1964
    חבר

תודה רבה. בגדול מעניין אותי אם המודלים מוגנים בזכויות יוצרים כלשהם ואם לא – האם מותר להשתמש בהם כמו שהם (ו/או לערוך שינויים) למטרת מידול בתשלום.

ISRAEL3D
    חבר

@talych1990 wrote:

תודה רבה. בגדול מעניין אותי אם המודלים מוגנים בזכויות יוצרים כלשהם ואם לא – האם מותר להשתמש בהם כמו שהם (ו/או לערוך שינויים) למטרת מידול בתשלום.

צריך לקרוא על זה לעומק כדי להבין אם המודלים ברמה המשפטית הם נחלת הכלל או שייכים מהבחינה הזו ליוצריהן.
    מערכת המודל של סקצ'אפ יודעת להכיל קרדיטים למודלים שמקוננים אשר הורדו מה-3DWH ושייכים לאנשים אחרים.
    בלי שום קשר רצוי מאוד לתת קרדיט ליוצר המקורי. זו דרך ארץ והדרך הנכונה אליה כולם צריכים לשאוף.

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • הפורום 'פורום סקצ'אפ' נסגר לדיונים ולתגובות חדשות.