- מאתתגובות
- 7 במרץ 2012 בשעה 21:29 #4538
ISRAEL3D
חברתיקיית פלאגינס שלמה ומקיפה לסקצ'אפ
שלום לכולם,
במאמצים של הרבה ממשתמשי סקצ'אפ לאתר פלאגינס יעילים וטובים להרחבת תחום הפעולות שמציעה התוכנה, אני מתכבד להציג את תיקיית הפלאגינס שבה אני משתמש.
כמה מתוך הפלאגינס שישנם: Projections, Tube along Path, Joint Push Pull, Bezier Curve, Lib Fredo, Make Fur, Extrude Lines, Flatten. tt_flatten, Make Faces, Layer Manager, Round Corners ועוד רבים אחרים!!
שימו לב שלבטח לא תזדקקו לכל הפלאגינס שבתיקייה, מה גם שיש מצב לתקלות של אי תאימויות כאלו ואחרות של פלאגינס עם גרסאות משתנות של סקצ'אפ.
להורדה – בקובץ מצורף:
יש להרשם כדי לצפות ולהורידהגרסה שלי הינה: SketchUp 2014
ויריי: Vray 2.0 for SketchUp
התקנה
יש לחלץ את קובץ ה-RAR ישירות לתוך תיקיית הפלאגינס של סקצ'אפ
הורדת WinRAR בעבריתנתיבי התקנה של פלאגינס בגרסאות סקצ'אפ שונות:
SketchUp 2014
C:UsersYOUR USERNAMEAppDataRoamingSketchUpSketchUp 2014SketchUpPluginsSketchUp 2013
C:Program FilesSketchUpSketchUp ####PluginsSketchUp 8 and older
C:Program FilesGoogleGoogle SketchUp #Pluginsכמה הערות לפני שתורידו ותתקינו:
* כיצד מתקינים פלאגין בסקצ'אפ?
* לאחר כל התקנת פלאג, יש להפעיל מחדש את התוכנה.
* ייתכנו שגיאות בהפעלה, פשוט מחקו את הפלאגים שעושים את אותן בעיות.
* לכל שאלה בנוגע ניתן להגיב בשרשור זה!
* תודות, המלצות והערות תתקבלנה כאן בברכה,בהצלחה!
23 באוקטובר 2013 בשעה 14:25 #6761sba39
חברהי זאת נדיה אני לא מצליחה להתקין פלאגינס לפי ההוראות window>preferences> install extension אני מאתרת את הקובץ לדוגמא fur_enבמחשב ומקישה open ואחר כך לא נותן לי כלום
23 באוקטובר 2013 בשעה 14:33 #6762ISRAEL3D
חבר@ny_yosef wrote:
הי זאת נדיה אני לא מצליחה להתקין פלאגינס לפי ההוראות window>preferences> install extension אני מאתרת את הקובץ לדוגמא fur_enבמחשב ומקישה open ואחר כך לא נותן לי כלום
בטוח?
תבדקי בבקשה ברשימת הפלאגינס תחת
Window > Perferences > Extesions
אם Make Fur מופיע.מה קיבלת?
24 במאי 2014 בשעה 16:15 #4922ISRAEL3D
חברשלום לכולם,
בואכם לשאול שאלה בפורום יש לציין את הפרטים הבאים:
1. שם מלא, רצוי גם עיסוק ותפקיד [ישראל ישראלי, הנדסאי אדריכלות, עובד ומשרטט במשרד אדריכלים]
2. גרסת מערכת ההפעלה [אני מריץ ווינדוס 7, 64 ביט, גרסת PROFFESIONAL]
3. גרסת סקצ'אפ [גרסה 8 פרו בילד 16846, יש לי גם מותקן סקצ'אפ 2014 ו-2013 גרסאות חינמיות]
4. גרסת ויריי [על סקצ'אפ 8 יש לי ויריי בגרסה 2.00.24261]
========================================================================================איך בודקים איזה סוג מערכת הפעלה יש לכם?
המחשב שלי > קליק ימני > מאפייניםאיך בודקים גרסאות סקצ'אפ מותקנות?
התחל > תוכניותתוכנות > SketchUp Google Trimble – כאן ניתן לראות אילו גרסאות מותקנות
ניתן לבדוק גם הימצאות התיקיות בנתיבים הבאים לדוגמא:
C:Program Files (x86)GoogleGoogle SketchUp 8 או C:Program Files (x86)SketchUpSketchUp 2014איך בודקים גרסת ויריי מותקנות? ועל איזו סקצ'אפ היא?
פותחים את אחת מגרסאות סקצ'אפ אשר מותקנות על המחשב > היכן שיש את סרגל הכלים שם מותקנת התוכנה.
אם אינכם מוצאים את ויריי כלל יש לבדוק אם היא מותקנת.
יש לגשת אל לוח הבקרה > תוכניות ותכונות: ברשימה יש לבדוק איזו גרסת ויריי מותקנת ובכלל שם ניתן לראות אילו תוכנות מותקנות על המחשב!17 בנובמבר 2014 בשעה 22:22 #6760hadar-d
חברשלום משה.
היכן לחפש את תיקיית הפלגין בסקצאפ? מה עושים אם אין?18 בנובמבר 2014 בשעה 15:53 #6759ISRAEL3D
חבר13 בינואר 2015 בשעה 22:55 #6763av.er
חברשלום משה
1)עד כמה פלאגינים אפשר להעמיס על סקצאפ 8, זה לא פוגע בתוכנה או מאט אותה?
2)יש לי סקצאפ 8 (סמל התוכנה בית)ועדכון לסקאפ 8(שאמור לשנות לסמל החדש)האם העדכון
יפגע בפלאגינים שכבר מותקנים? האם זה הכרחי לעדכן את התכנה?14 בינואר 2015 בשעה 6:55 #6764ISRAEL3D
חבר@nik wrote:
שלום משה
1)עד כמה פלאגינים אפשר להעמיס על סקצאפ 8, זה לא פוגע בתוכנה או מאט אותה?
2)יש לי סקצאפ 8 (סמל התוכנה בית)ועדכון לסקאפ 8(שאמור לשנות לסמל החדש)האם העדכון
יפגע בפלאגינים שכבר מותקנים? האם זה הכרחי לעדכן את התכנה?היי
אפשר להעמיס. אין מגבלה אבל כן מורגשת לעיתים קרובות האטה מסוימת בטעינה של התוכנה. לטעמי זה לא ממש קריטי לעומת הפונקציונאליות שמרוויחים.
כן. כדאי ממש לעדכן לגרסה 8 האחרונה שמאפשרת להתקין פלאגינס בקלות.
בהצלחה!11 בספטמבר 2016 בשעה 9:45 #6765igor1964
חברהיי,
ניסיתי להתקין את הפלאגינס ולא הצלחתי: חילצתי בתיקיית הPLUGINS, כיביתי והדלקתי את הסקצ'אפ ולא קרה כלום. נכנסתי לWINDOW-PREFERENCES – EXTENTIONS לא הופיעו שם הפלאגינס החדשים וניסיתי להתקין אותם ע"י INSTALL EXTENTIONS וזה לא מוצא לי את הקבצים כי הם בסיומת RB ולא RBZ…11 בספטמבר 2016 בשעה 16:15 #6766ISRAEL3D
חבר@talych1990 wrote:
היי,
ניסיתי להתקין את הפלאגינס ולא הצלחתי: חילצתי בתיקיית הPLUGINS, כיביתי והדלקתי את הסקצ'אפ ולא קרה כלום. נכנסתי לWINDOW-PREFERENCES – EXTENTIONS לא הופיעו שם הפלאגינס החדשים וניסיתי להתקין אותם ע"י INSTALL EXTENTIONS וזה לא מוצא לי את הקבצים כי הם בסיומת RB ולא RBZ…שאלה טובה.
קבצים בסיומת RB פשוט מעתיקים לתיקיית הפלאגינס (בהתאם לגרסת הסקצ'אפ שלך).
RBZ נחשב הדור החדש יותר והוא חבילת פלאגין שניתן להתקינה באמצעות install extension.
מסתדרת? - מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.