מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    yaniry_09
    חבר

שלום רב!
    איך מקבלת רקע לבן?? שפותחת שרטוט חדש-יש לי רקע ירוק..ולשרטוט צריכה לצבוע את המסגרת בלבן,וההדפסה יוצאת חלשה מידי..
    עובדת ב סקצאפ 8.

תודה

בברכה
    ורד

ISRAEL3D
    חבר

@ורד wrote:

שלום רב!
    איך מקבלת רקע לבן?? שפותחת שרטוט חדש-יש לי רקע ירוק..ולשרטוט צריכה לצבוע את המסגרת בלבן,וההדפסה יוצאת חלשה מידי..
    עובדת ב סקצאפ 8.

תודה

בברכה
    ורד

הגדרת שמיים לבנים נעשית כך:

Window > Styles
    לשונית Edit
    לוחצים על האייקון של הקופסא האמצעית שבה מוצגים השמיים והארץ
    מסמנים ללא שמיים. הרקע הירוק איננו מופיע בהדפסה.

אגב: בספר הלימוד מופיעים כל שיעורי ההדפסה כולל הדפסה בקנה מידה מדויק של שרטוט כמו תכנית, חתך בקנ”מ נבחר כמו 1:100, 1:50 וכו’, בקווים שחור על גבי לבן וכו.

בהצלחה

yaniry_09
    חבר

משה,תודה רבה!

ועוד שאלה – שרטטתי סימני חשמל שאני בניתי..,שיוצאים “דקים” בהדפסה.הקוים בקושי רואים אותם..
    .איך יכולה לחזק רק סימנים מסויימים, ספציפי?

ואיך,איפה יכולה לקנות את הספר?

ISRAEL3D
    חבר

@ורד wrote:

משה,תודה רבה!
    ועוד שאלה – שרטטתי סימני חשמל שאני בניתי..,שיוצאים “דקים” בהדפסה.הקוים בקושי רואים אותם..
    .איך יכולה לחזק רק סימנים מסויימים, ספציפי?

בעקרון זה לא כל כך אפשרי, אבל אפשר לעשות מניפולציה: נסי להשתמש בכלי הטקסט התלת ממדי ליצור טקסט שיהיה כל צורה שתרצי, ואז אפשר יהיה לראות אותה מרחוק.
    מלבד זה אפשר פשוט לשרטט שני קווים צמודים (אופסט) וליצור מעין “עיבוי” לקו.

@ורד wrote:

ואיך,איפה יכולה לקנות את הספר?

את ספר הלימוד של סקצ’אפ PRO 8 יהיה אפשר לרכוש בימים הקרובים, ממש כאן באתר. על כך תצא הודעה מיוחדת. לרוכשים הראשונים תיהיה הנחת השקה של מהדורה ה החדשה, שכוללת גם את ה-PRO והמון שכלולים חדשים.

אעדכן בקרוב. במעמד הרכישה אנא צייני שהתעניינת בספר מבעוד מועד ושאת זכאית להנחת ההשקה.

בהצלחה

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • הפורום 'פורום סקצ’אפ' נסגר לדיונים ולתגובות חדשות.