- מאתתגובות
- 11 במרץ 2015 בשעה 22:25 #5111
שאלה גבי ה-bump ,
כל חומר שאני מצרפת לסקצ'אפ אריחים, אבן משתלבת ,אבן ירושלמית אני צריכה לו קובץ BUMP?
איך זה עובד?
תרגיל קיר בטון חשוף, לאמצאתי את ה"באמפ" של הקיר איפה שחסר אריח, לא ברור לי למה זה לא הולך לי, חוץ מזה זה הסתדר כי העתקתי את ההגדרות מהתרגיל הפתור,
לא תמיד הבנתי מה המשמעות של כל אחד מהמפות שהגדרתי שם חומר.12 במרץ 2015 בשעה 5:45 #8205ISRAEL3D
חבר@tbar wrote:
שאלה גבי ה-bump ,
כל חומר שאני מצרפת לסקצ'אפ אריחים, אבן משתלבת ,אבן ירושלמית אני צריכה לו קובץ BUMP?
איך זה עובד?
תרגיל קיר בטון חשוף, לאמצאתי את ה"באמפ" של הקיר איפה שחסר אריח, לא ברור לי למה זה לא הולך לי, חוץ מזה זה הסתדר כי העתקתי את ההגדרות מהתרגיל הפתור,
לא תמיד הבנתי מה המשמעות של כל אחד מהמפות שהגדרתי שם חומר.הבאמפ מייצר בליטות עדינות בחומר.
לא כל חומר חייב באמפ משום שזה לוקח זמן רינדור ואם האלמנט רחוק אז אין צורך בבאמפ.
מומלץ לתת באמפ לחומרים עם חריצים עדינים כמו רצפה (פוגות).12 במרץ 2015 בשעה 16:10 #8206איך יוצרים באמפ?
האם מומלץ רינדור חוץ כגון בריקים?12 במרץ 2015 בשעה 16:23 #8207ISRAEL3D
חבר@tbar wrote:
איך יוצרים באמפ?
האם מומלץ רינדור חוץ כגון בריקים?מציע לצפות בדוגמאות בגוגל תמונות של מפות באמפ למיניהן.
רינדור חוץ בריקים – אם את האדריכלית את תקבעי!13 במרץ 2015 בשעה 13:14 #8208בתרגילים לכל חומר יש באמפ תואם זה אומר שאם אני רוצה חומר מסויים אני צריכה באמפ שמגיע יחד איתו?
לצערי אני לר האדריכלית אני הסקצ'פיסטית
בגלל שזה בחו"ל הם נותנים לי הרבה יד חופשית
13 במרץ 2015 בשעה 13:19 #8209 - מאתתגובות
- הפורום 'פורום ויריי' נסגר לדיונים ולתגובות חדשות.