מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    archiben
    חבר

היי,
    אני עושה הדמיות עם דמויות שהתמונה שלהם הם מסוג TIFF ובויריי מסמן את זה שהם יהיו שקופות, אבל משום מה הצל שהוא עושה לי הוא מרובע ולא בצורה של בן האדם וגם עצים וכו´ כנ”ל
    בעצים, במידה והעץ משתקף לי בחלון אז אני רואה המון עצים קטנים בריבוע של העץ….
    הכל נשמע הזוי אבל אמיתי,
    אשמח לעזרה,
    תודה דניאל

אם כבר מצאתי אותך גם פה,אז אענה את אותה תשובה גם פה
    בהגדרות ויראיי של אותו החומר חשוב בשכבת ה DIFUSE לסמן ” V ” בהגדרה USE COLOR TEXTURE AS TRANCPARENCY
    טככניקה זו אנו מיישמים בתמונות בפורמט PNG,כך המנוע יודע להתעלם ממה ששקוף בתמונה,ואז הצל יוצא בדיוק כמו הדמות של העץ, לא ניסיתי ליישם את זה עם פורמט TIFF,אז אולי כדי לעבוד עם PNG
    דבר נוסף וחשובבבבב
    כשאנחנו שמים טקסטורה על משטח מסויים, אנחנו שוכחים להדביק את אותה טקסטורה בדיוק באותו הגודל בדיוק בצד השני של המשטח,אם תבדוק את העצים שאתה מציג בתמונה,סבירות גבוהה,שזה בדיוק מה שאתה רואה בצד השני של המשטח עליו מיושם העץ
    בהצלחה

ISRAEL3D
    חבר

@etzoov wrote:

היי,
    אני עושה הדמיות עם דמויות שהתמונה שלהם הם מסוג TIFF ובויריי מסמן את זה שהם יהיו שקופות, אבל משום מה הצל שהוא עושה לי הוא מרובע ולא בצורה של בן האדם וגם עצים וכו´ כנ”ל
    בעצים, במידה והעץ משתקף לי בחלון אז אני רואה המון עצים קטנים בריבוע של העץ….
    הכל נשמע הזוי אבל אמיתי,
    אשמח לעזרה,
    תודה דניאל

נסזה לייבא את אותו עץ לסקצ’אפ ולהגדיל את התמונה לגודל האמיתי של העץ ואז לפוצץ את התמונה.
    מה שקרה הוא שערכת את הטקסטורה בתוך והגדלת את יחידת הבסיס בעוד שיש קצר בתקשורת הזו בין ויריי לסקצ’אפ.
    אגב, איזו גרסת סקצ’אפ ואיזו ויריי?

archiben
    חבר

היי משה התותח.
    תודה רבה רבה.
    התשובה הראשונה הספיקה (להצמיד את הטקסטורה משני הצדדים) לי זה היה נראה מאוד טריוויאלי
    שם האובייקט שקוף מצד אחד אז גם בצד השני, אבל לא……

עוד שאלה קטנה אם אנחנו כאן- מדוע שאני עושה DISPLACMENT למשהו הוא לא יכול להיות קבוצה מכמה פאות אלא רק פאה אחת???(למשל אבנים בחומה שיש לה גובה) אני ברוב חוכמתי עושה פאה נוספת לכל צד בחומה ע”מ להצמיד עליו טקסטורה עם DIS – האם יש קיצור לכך???
    תודה שוב
    דניאל

ISRAEL3D
    חבר

האמת, שאין לי שמץ…
    אני משתמש בדיספלייסמנט רק בהדמית שטיחים פרוותיים ומאבנים ממש מחוספסות…

archiben
    חבר

אוקיי נתמודד..
    תודה על הכל
    דניאל

אחלה דניאל ,אני רואה שפתרת את הבעיה
    בהצלחה בהמשך

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • הפורום 'פורום ויריי' נסגר לדיונים ולתגובות חדשות.