מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 11 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    arts1
    חבר

כבר מותקן לי פלאגאין VRAY, כל פעם שלוחצית על רינדור לא מופיע לי שום חלון של רינדור. כאילו מתעלם מפעולת רינדור. יכולים להסביר לי איך לפתור את זה?
    תודה

משה שמש
    מנהל בפורום

אם ניסית את מה שכתבתי לך בפורום ארכיג'וב, יש לי שאלה- האם הויריי עבד לך במחשב בעבר?

arts1
    חבר

אכן ניסיתי מה שהמלצת לי, ומה שקרה בפועל זה שהסרתי את הוי ריי. ואין לי מושג מאיפה להוריד את זה שוב. וכן זה עבד לי בעבר. מצרפת תמונה שרינדרתי…

משה שמש
    מנהל בפורום

אוקיי..
    אז אני ממליץ להתקין התקנה חדשה, ולנסות לאחר מכן מיד להפעיל את ה-License Wizard

arts1
    חבר

תודה אבל תוכל להמליץ לי מאיפה להוריד את זה? תודה

משה שמש
    מנהל בפורום

בטח, תוכלי להוריד מהאתר של ה-CHAOSGROUP
    http://www.chaosgroup.com
    צריך להרשם לפני ואז יהיה אפשר להוריד.

אגב !!יש לך מושג מתי ספריית החומרים תהיה זמינה באתר??כי הם פירסמו שכל התכנים יועברו בזמן הקרוב מה -ASGVIS .אם זה בזמן הקרוב" כמו בארץ אז זה עצוב

משה שמש
    מנהל בפורום

@ruslan wrote:

אגב !!יש לך מושג מתי ספריית החומרים תהיה זמינה באתר??כי הם פירסמו שכל התכנים יועברו בזמן הקרוב מה -ASGVIS .אם זה בזמן הקרוב" כמו בארץ אז זה עצוב

אני אשאל שם..

arts1
    חבר

היי הורדתי את הVRAY לסקצ'אפ , ולחצתי על licence server ונדרש שאזין מספר. מה עושים בשלב הזה של התקנה?

משה שמש
    מנהל בפורום

@Suzana_84 wrote:

היי הורדתי את הVRAY לסקצ'אפ , ולחצתי על licence server ונדרש שאזין מספר. מה עושים בשלב הזה של התקנה?

מצוין, עכשיו את יכולה לבחור את אופציית השימוש ל-30 יום. אם אני לא טועה זו האופצייה השנייה.

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 11 סה״כ)
  • הפורום 'פורום ויריי' נסגר לדיונים ולתגובות חדשות.