מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    dan31
    חבר

שלום רב

כל היום אני מנסה לרנדר כל מיני סצנות פנים… הרינדור מתחיל בהצלחה, ומגיע עד שלב של "החישוב" -לפני שהתוכנה "מפקסלת את הכל"….. ואז נתקע! כאילו..מפסיק לחשב..
    כבר ניסיתי לצאת ולחזור, לכבות מחשב, וכלום לא פותר..
    אגב, שביצעתי רינדור עם ,OVERRIDE MATERIALS

התכנה כן מרנדרת עד הסוף..?..
    מצרפת תמונה

אשמח אם משהו יוכל לעזור עם פתרון..

הילה

ISRAEL3D
    חבר

זה קורה בגלל "צוואר בקבוק" – כלומר – כל המידע שאמור להיות מעובד על ידי ויריי נכנס לצנרת מאוד דקיקה, ונחסם. זה ורה לעיתים קרובות במחשבים לא חזקים או אפילו יחסית חזקים אבל ברנדרים של סצנות עתירות פוליגונים או מפות ריפלקשן וריפרקשן, זה תמיד קורה. בגלל זה OVERRIDE MATERIALS עבד – כי הוא למעשה ביטל ריפלקשן וריפרקשן מכל החומרים.
    צריך לדעת לעבוד עם הגדרות יחסיות פחות איכותיות. ניתן למצוא כאן בפורום או בקבצי הורדה עבור ויריי כל מיני קבצי VISOPT פשוטים שאיתם ניתן לרנדר רנדרים פשוטים יותר.
    בהצלחה

dan31
    חבר

תודה רבה על התשובה.
    אני אנסה להתקין את הקבצים הללו. מקווה שיש כאן הסבר "מבעוד מועד"..אחרת אאלץ לשאול ( :

תודה !!!!

הילה

הי הילה

אני ממליצה לך לבדוק את הקומפוננטים שלך.
    לפעמים מספיק שתורידי את אחד מהם וזה יעבוד, לדוגמה נתקלתי לא פעם שוילונות "מסובכים" עם מעט שקיפות, יכולה לגרום לתקיעה של הרינדור.
    אם את לא בטוחה מה גורם לכך, תכניסי כל קומפוננט לשכבה אחרת, תתחילי לרנדר את הסיצנה "עירומה" וכל רינדור תוסיפי שכבה, כמו , כיסאות, שולחנות, וילונות, תמונה, שטיח וכו'. תוכלי לגלות מה גורם לך לבעיה.

ביי
    אורית :)

ISRAEL3D
    חבר

@oriteran wrote:

הי הילה

אני ממליצה לך לבדוק את הקומפוננטים שלך.
    לפעמים מספיק שתורידי את אחד מהם וזה יעבוד, לדוגמה נתקלתי לא פעם שוילונות "מסובכים" עם מעט שקיפות, יכולה לגרום לתקיעה של הרינדור.
    אם את לא בטוחה מה גורם לכך, תכניסי כל קומפוננט לשכבה אחרת, תתחילי לרנדר את הסיצנה "עירומה" וכל רינדור תוסיפי שכבה, כמו , כיסאות, שולחנות, וילונות, תמונה, שטיח וכו'. תוכלי לגלות מה גורם לך לבעיה.

ביי
    אורית :)

סחטיין

igorig
    חבר

היי הילה,
    קבצים אחרים, את כן מצליחה לרנדר?תוך כדי רינדור,תפעילי Task Manager' כך תוכלי לראות כמה זכרון פיזי RAM נתפס לך לטובת הרינדור,יכול להיות שמחשב לא מספיק חזק כדי להתמודד עם הגדרות רינדור שאת מגדירה.

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • הפורום 'פורום ויריי' נסגר לדיונים ולתגובות חדשות.