- מאתתגובות
- 28 ביוני 2015 בשעה 15:33 #8149
ISRAEL3D
חבר@tbar wrote:
מה שקורה זה שהוא לא מצליח לבודד לי את הכביש הוא מחבר לי אותו גם איפה שאני צריכה לבנות מדרכות ושבילים בתוך המגרש,
האם כדאי לי לבודד כביש אחד ואח"כ שני כלומר כל צד של הכביש בנפרד ואז לחבר אותם? הייתי מעלה תוצאה אבל זה מאד לא ברור.לא. תנסי לדבוק בהמלצה שלי. כביש בשכבה בנייה בסקצ והשקעה עם הפלאג joint push pull
נסי אולי להיעזר עם כלי ה sandbox שיאפשרו לך להקרין עם כלי ה drape את הכבישים על הטופוגרפיה28 ביוני 2015 בשעה 21:52 #8150כנראה שלא הבנתי, צירפתי תמונות של התהליך שעשיתי האם זו הייתה הכוונה?
29 ביוני 2015 בשעה 4:30 #8151ISRAEL3D
חברנראה נקי.
זה בסדר תמדלי מהקווים הללו.29 ביוני 2015 בשעה 7:46 #8152זו התואה יכול להיות שבשלב זה כדאי לי להשתמש בקונטור של המגרש ולעשות STAMP כדי להנמיך לי את המלוי שהוא יצר לי במגרש?
29 ביוני 2015 בשעה 17:14 #8153ISRAEL3D
חברהתוצאה הראשונה היא דרך מעניינת לבחון את הטופוגרפיה. הייתי מבודד כל משטח לקבוצה נפרדת, למשל המגרש עצמו – בקבוצה ובתוכה המשטח יהיה פשוט משופע. הבית יחדור אותו ובסופו של דבר ההדמיה תראה בית ישר על קרקע טופוגרפית.
בקיצור הטיפ שלי: לנסות לפשט מאוד את המישורים, להשתמש בקווים פשוטים, קשתות בלי הרבה צדדים (SIDES) וכו'.
בהמשך אעלב דוגמא לטופוגרפיה..השנייה לא מוצלחת, לא כדאי אם הקווים לא נקיים.
29 ביוני 2015 בשעה 17:22 #8154ISRAEL3D
חבר@Israel3D wrote:
התוצאה הראשונה היא דרך מעניינת לבחון את הטופוגרפיה. הייתי מבודד כל משטח לקבוצה נפרדת, למשל המגרש עצמו – בקבוצה ובתוכה המשטח יהיה פשוט משופע. הבית יחדור אותו ובסופו של דבר ההדמיה תראה בית ישר על קרקע טופוגרפית.
בקיצור הטיפ שלי: לנסות לפשט מאוד את המישורים, להשתמש בקווים פשוטים, קשתות בלי הרבה צדדים (SIDES) וכו'.
בהמשך אעלב דוגמא לטופוגרפיה..השנייה לא מוצלחת, לא כדאי אם הקווים לא נקיים.
דוגמא
[attachment=0:23w6ahar]topo.JPG[/attachment:23w6ahar]19 ביולי 2015 בשעה 8:37 #8155יש מצב לשלוח לי את הקישור של הפלאג הזה? אני לא מוצאת אותו בדיסק יש רק קובץ .rb ובחיפוש ברשת אני לא טובה בה ועולה לי SHELL שאני לא בטוחה שזה זה.
28 ביולי 2015 בשעה 4:09 #8156ISRAEL3D
חברהיי. לדעתי התוצאה הראשונה אמורה לספק את הסחורה. השניה נראית שצריכים עוד לעבד אותה מבחינת פוליגונים כדי שתראה סבירה. ממליץ לבטל תצוגת Profiles.
- מאתתגובות
- הפורום 'פורום סקצ'אפ' נסגר לדיונים ולתגובות חדשות.