מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 18 סה״כ)
  • מאת
    תגובות

אני צריכה טיפים איך אני בונה את הכביש והמדרכה סביב המגרש (במגרש הולך להבנות בניין), כפי שניתן לראות יש שיפוע מאד גדול בכביש, בסקצ'אפ
    תודה

ISRAEL3D
    חבר

@tbar wrote:

אני צריכה טיפים איך אני בונה את הכביש והמדרכה סביב המגרש (במגרש הולך להבנות בניין), כפי שניתן לראות יש שיפוע מאד גדול בכביש, בסקצ'אפ
    תודה

היי!
    יש כמה גישות לבניה של טופוגרפיה בסביבה אורבנית.
    שיטה מומלצת היא לעבור על קווי הטופוגרפיה בקווים של סקצ׳אפ ומשם להפוך את הכל לטופוגרפיה באמצעות לחיצת כפתור על כלי ה sandbox.
    לאחר מכן ניתן לדחוף את משטחי הכביש באמצעות הפלאג joint push pull אך שלב זה לא חובה.

גישה נוספת היא במידות של מדרגות טופוגרפיה כמו קרטון. ממש כמו טרסות. זה לדעתי נראה טוב ומדמה מודל פיזי.

תראי איך יצא ושתי בשיטה שלך !
    בהצלחה

מה יוצא הכי טוב לרינדור?

ISRAEL3D
    חבר

@tbar wrote:

מה יוצא הכי טוב לרינדור?

שיטה א

OK יש לי עוד מס' שאלות מקווה שלא תתעייף
    קודם כל
    האם אתה ממליץ לי לעבור על התכנית האוטוקאד ולבודד את הטופוגרפיה? וכן לסגור את הכבישים בפוליליין? באיזה כלי של הארגז חול הכי נכון?

ISRAEL3D
    חבר

@tbar wrote:

OK יש לי עוד מס' שאלות מקווה שלא תתעייף
    קודם כל
    האם אתה ממליץ לי לעבור על התכנית האוטוקאד ולבודד את הטופוגרפיה? וכן לסגור את הכבישים בפוליליין? באיזה כלי של הארגז חול הכי נכון?

כן!! לגמרי. עבודה נקיה באוטוקאד תיב עמך בעבודה במידול בסקצ'אפ.
    עדיף להפריד כל נושא לשכבה משלו. לא לשכוח PURGE.
    בספר סקצ'אפ שכתבתי יש את המדריך המלא באוטוקאד לפני ייבוא לסקצ'אפ.

הכלי בנסדבוקס הוא FROM CONTOURS.

תודה על העזרה,
    אכן כשאני משרטטת אני משתדלת לשרטט נכון ומדוייק ולסגור שטחים נכון (גם אם זה לא לסקצ'אפ) אבל זו תכנית מדידה ועוד ממודד בחו"ל אז כשהעליתי לסקצ'אפ זה לא מצליח לי
    שוב תודה ושבת שלום

ISRAEL3D
    חבר

@tbar wrote:

תודה על העזרה,
    אכן כשאני משרטטת אני משתדלת לשרטט נכון ומדוייק ולסגור שטחים נכון (גם אם זה לא לסקצ'אפ) אבל זו תכנית מדידה ועוד ממודד בחו"ל אז כשהעליתי לסקצ'אפ זה לא מצליח לי
    שוב תודה ושבת שלום

תבודדי את קווי המתאר הכלליים (כל מטר או חצי מטר), או שתשרטטי אותם מחדש בסכמתיות עם קשתות ועקומות, בלי יותר מדי פוליגונים וצדדים (SIDES).
    לפני הכל, הייתי מנסה פשוט ליצור את הטופוגרפיה מהקווים של אוטוקאד רגיל, בלי שום פעולה מורכבת רק כדי לראות אם זה מסתדר.

בהצלחה
    תעלי תמונה של הפרויקט!

כשאני אגיע לשלבים מתקדמים יותר אני בעז"ה אעלה תמונות

מה שקורה זה שהוא לא מצליח לבודד לי את הכביש הוא מחבר לי אותו גם איפה שאני צריכה לבנות מדרכות ושבילים בתוך המגרש,
    האם כדאי לי לבודד כביש אחד ואח"כ שני כלומר כל צד של הכביש בנפרד ואז לחבר אותם? הייתי מעלה תוצאה אבל זה מאד לא ברור.

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 18 סה״כ)
  • הפורום 'פורום סקצ'אפ' נסגר לדיונים ולתגובות חדשות.