מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    niros7677
    חבר

שלום. רציתי לדעת האם את כל הצימחייה בהדמיות חוץ כדאי להוסיף בפוטושופ ולא כמודלים בסקצאפ. אם מוסיפים אותם בפוטושופ הם יהיו ללא צל ואז יראה פחות אמיתי או שיש דרך להוסיף להם צל אמיתי (בלי לצייר בעצמי כמובן :))
    האם אפשר לקבל המלצה למודלים של צימחיה שנראת טוב כשמרנדרים אשמח.
    תודה רבה וחג שמח!

ISRAEL3D
    חבר

@tatiyana8 wrote:

שלום. רציתי לדעת האם את כל הצימחייה בהדמיות חוץ כדאי להוסיף בפוטושופ ולא כמודלים בסקצאפ. אם מוסיפים אותם בפוטושופ הם יהיו ללא צל ואז יראה פחות אמיתי או שיש דרך להוסיף להם צל אמיתי (בלי לצייר בעצמי כמובן :))
    האם אפשר לקבל המלצה למודלים של צימחיה שנראת טוב כשמרנדרים אשמח.
    תודה רבה וחג שמח!

צמחייה באופן כללי מומלץ להשתמש בתכונת הפרוקסי של ויריי שמאפשר למקם מודלים עתירי גיאומטריה של צמחייה במודל, הן יראו הכי טוב מאחר והם ממש בתוך המודל כך שהם מקבלים ומטילים צל ובכלל- משפיעים על הסצנה.
    אנחנו נשמח לשלוח לך סט גדול של צמחייה במסגרת הקורס!
    בהצלחה

niros7677
    חבר

Proxy הכוונה למודל 2d שנראה ריאליסטי? זה כמו המודלים שיש ב3dwerehouse או שהם שונים?
    מצרפת הדמיית חוץ שלי עם צימחייה שלקחתי משם. אשמח לחוות דעת

ISRAEL3D
    חבר

אני מניח שעדיין לא למדת את הפרוקסי בשיעור.
    פרוקסי זה מו XREF, הוא מושך קובץ אחר (תלת ממדי לחלוטין) ולא מכביד על הסצנה של סקצ’אפ. בסקצ’אפ נראה רק ייצוג כלשהו של הפרוקסי. אם יש לך את הספר, הנושא מוסבר שם בצורה די פשוטה.

לגבי ההדמיה- נראית ממש אחלה, היית קודם בוחר את המבט – הקומפוזיציה, אולי קצת זום פנימה יכול להועיל, טיפול במישורים הגדולים כמו הדק- אם יש הרבה ממנו- אז להשקיע בו! זה המוטו. התאורה שלך אחלה.

niros7677
    חבר

כן יש לי את הספר אעיין בו..האמת סיימתי כבר את הקורס אבל זה היה לפני שנה ולא תרגלתי עד עכשיו בגלל שלא היה לי מחשב אז כנראה ששכחתי מזה פרוקסי:). כעת אתחיל לתרגל במלא המרץ. תודה רבה!

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • הפורום 'פורום ויריי' נסגר לדיונים ולתגובות חדשות.