-
מאתתגובות
-
5 במאי 2011 בשעה 22:07 #4160משה שמשמנהל בפורום
שלום לכולם,
כחלק מבניית קהילת הסקטצ'אפ הישראלית, שמנו לכם להורדה חופשית וחינמית את מיטב הפלאגינס שישנם!
תחת "משאבים והורדות" > "הורדות" > פלאגינס
http://www.israel3d.co.il/index.php?option=com_phocadownload&view=sections&Itemid=140
תוכלו למצוא פלאגינים חופשיים להורדה, תיאורם, הוראות התקנה ועוד!
זה המקום לבקש פלאגינים!
חשבו אילו פעולות הייתם רוצים לראות את סקטצ'אפ עושה עבורכם באופן אוטומטי ואנחנו נמצא לכם את הפלאג המתאים!!עבודה נעימה,
5 במאי 2011 בשעה 22:51 #5550שלום
ישנה אפשרות בעריכת החומר לקבוע את גודל הדגימה מהטקסטורה כך שאפשר שהיא תהיה חלק מהתמונה או כל התמונה שחוזרת על עצמה לפי ההגדרות אך במצב זה נאמר אם זה פרקט או ריצוף אבן מתבקש שינוי טבעי בין מרצפה אחת לשניה האם ישנה אפשרות שהחזרה תהיה אקראית כל פעם מאיזור אחר בטקסטורה? באמצעות איזשהו פלאגין אולי בvray?
ובכלל פישוט הטיפול בריצוף / אריחים להגדיר חומר/טקסטורה וגודל לאריח, חומר/טקסטורה וגודל למרווחים (פוגות), ועידכון הפאה עם מיקום נקודת הכניסה.תודה וכל טוב
6 במאי 2011 בשעה 3:37 #5551משה שמשמנהל בפורוםהיי ערן,
אני באמת חושב שזה פתיר בצורה די טובה בסקטצ'אפ עצמה. מהשלב של הורדת התמונה ועד שלב היישום לוקח מספר פעולות בודדות.
הורדת תמונה מהאינטרנט > חיתוךהשלמה בפוטושופ (מצריך ידע נוסף) > גרירה לסקצ' > הגדרת גודל > use as material > צביעה.
זה אחלה, לא חושב שהמציאו פלאג שעושה את זה אוטומטית.סופ"ש נעים
6 באוקטובר 2011 בשעה 8:00 #5552MARITחברלאחר ההורדה של הקובץ, מה עושים? כיצד מתקינים אותם?
6 באוקטובר 2011 בשעה 8:40 #5553ISRAEL3Dחבר@sharon1972 wrote:
לאחר ההורדה של הקובץ, מה עושים? כיצד מתקינים אותם?
היי שרון,
בגדול, מעתיקים את הקבצים לתוך תיקיית הפלאגינס. הכתובת להעתקה ברוב המחשבים:
C:Program FilesGoogleGoogle SketchUp 8Pluginsיש להפעיל מחדש את התוכנה.
יש כל מיני מופעים לפלאגינס. כדאי לקרוא קצת כאן לפני שמתחילים לעבוד כדי שיהיה לך רקע טוב לעבודה!
http://israel3d.co.il/index.php?option=com_content&view=article&id=60:plugins&catid=38:info-center&Itemid=130חתימה טובה
משה13 במרץ 2014 בשעה 6:02 #5554nikחבריש לי בסקצאפ קיר מעוגל שהגובה שלו משתנה לאורכו.
ברצוני להכין הקיר על לוח ביצוע לצורך הכנת מודל תלת ממד פיזי.
האם יש פלאגין המשטח את הקיר בסקצאפ למשטח ישר כך שאוכל להדפיסו על נייר ולגזור ממנו את הקיר?12 באוקטובר 2014 בשעה 20:13 #5555james30חברהיי
א. יש לי סקאצאפ פרו 8 ואני לא רואה שם בכלל בסרגל כלים plugins..
ב. מה שאתה אומר להעביר לתקייה של פלאגינס..אתה מתכוון לעשון העתק לפלאגינס שמצורף לדיסק ולהדביק אותו לתיקייה שציינת??
סלח לי על הבורות…13 באוקטובר 2014 בשעה 5:37 #5556ISRAEL3Dחבר@shoshshi5 wrote:
יש לי בסקצאפ קיר מעוגל שהגובה שלו משתנה לאורכו.
ברצוני להכין הקיר על לוח ביצוע לצורך הכנת מודל תלת ממד פיזי.
האם יש פלאגין המשטח את הקיר בסקצאפ למשטח ישר כך שאוכל להדפיסו על נייר ולגזור ממנו את הקיר?לא שאני מכיר.. זו פעולה ייחודית יחסית
13 באוקטובר 2014 בשעה 5:39 #5557ISRAEL3Dחבר@יוסי יוספי wrote:
היי
א. יש לי סקאצאפ פרו 8 ואני לא רואה שם בכלל בסרגל כלים plugins..
ב. מה שאתה אומר להעביר לתקייה של פלאגינס..אתה מתכוון לעשון העתק לפלאגינס שמצורף לדיסק ולהדביק אותו לתיקייה שציינת??
סלח לי על הבורות…גש אל Help > About ותכתוב פה את הגרסה המדויקת שלך
כן, לפי ההוראות המצורפות! יש להעתיק את הקבצים עצמם לתיקייה ולא את התיקייה כולה. תיקיית הפלאגינס של סקצ'אפ 8 קוראת את הפלאגינס איך שהם מונחים שם, ולא קוראת תת-תיקיות.
ברוך הבא לקהילה :) -
מאתתגובות
- הפורום 'פורום סקצ'אפ' נסגר לדיונים ולתגובות חדשות.