מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    mys1984
    חבר

אני לא מצליחה לשנות את הרזולוציה של סרט שאני יוצרת. בOPTION של הEXPORT אני משנה את הרזולוציה, וזה נראה בסדר אבל הסרט בפועל נוצר ברוזולוציה הנמוכה (פורמט AVI 240*320). לפני כמה חודשים יצרתי סרט שנוצר ישר בפורמט WMV ברזולוציה 480*640 והוא נראה בסדר גמור לצרכים שלי. הפורמט והרזולוציה הם היחידים המוכתבים לי.

ISRAEL3D
    חבר

@חגית הילדסהימר wrote:

אני לא מצליחה לשנות את הרזולוציה של סרט שאני יוצרת. בOPTION של הEXPORT אני משנה את הרזולוציה, וזה נראה בסדר אבל הסרט בפועל נוצר ברוזולוציה הנמוכה (פורמט AVI 240*320). לפני כמה חודשים יצרתי סרט שנוצר ישר בפורמט WMV ברזולוציה 480*640 והוא נראה בסדר גמור לצרכים שלי. הפורמט והרזולוציה הם היחידים המוכתבים לי.

גרסת סקצ'אפ?
    PRO או MAKE?

mys1984
    חבר

בינתיים משום מה השתנתה הרזולוציה אבל עדיין הסרט לא נראה במיטבו. הסרט נוצר ב סקצ'אפ 6 PRO (מהמאה הקודמת)שהיה על המחשב שערכתי את הסרט.  האם פורמט AVI לעומת WMV יכל לגרום להבדל? תודה

ISRAEL3D
    חבר

@חגית הילדסהימר wrote:

בינתיים משום מה השתנתה הרזולוציה אבל עדיין הסרט לא נראה במיטבו. הסרט נוצר ב סקצ'אפ 6 PRO (מהמאה הקודמת)שהיה על המחשב שערכתי את הסרט.  האם פורמט AVI לעומת WMV יכל לגרום להבדל? תודה

אין ממש הבדל בין שני הסוגים.
    הצליח בסופו של דבר?

mys1984
    חבר

בסופו של דבר ערכתי את הסרט בפיקסה. כנראה זה מה שעשיתי בעבר ושכחתי. יצא נחמד.
    תודה רבה על הנסיון לעזור.
    חגית

ISRAEL3D
    חבר

@חגית הילדסהימר wrote:

בסופו של דבר ערכתי את הסרט בפיקסה. כנראה זה מה שעשיתי בעבר ושכחתי. יצא נחמד.
    תודה רבה על הנסיון לעזור.
    חגית

בכיף חגית. תעלי את הסרטון ליוטיוב ותשתפי אותנו בקישור :)

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • הפורום 'פורום סקצ'אפ' נסגר לדיונים ולתגובות חדשות.