- מאתתגובות
- 16 בינואר 2013 בשעה 8:37 #4696noybחבר
אני חדשה לומדת בבית מהספר מי יכול לעזור לי ביצירת סצנות עם קומפוננטיםמגלרית המודלים של google ,תודה שרה
17 בינואר 2013 בשעה 0:07 #7124ISRAEL3Dחבר@sbril wrote:
אני חדשה לומדת בבית מהספר מי יכול לעזור לי ביצירת סצנות עם קומפוננטיםמגלרית המודלים של google ,תודה שרה
היי שרה,
תודה שקנית את ספר הלימוד.בקשר לשאלתך, את מדברת על שני נושאים:
1. יצירת סצנות
2. קומפוננטים מגלריית המודלים של גוגל17 בינואר 2013 בשעה 0:09 #7125ISRAEL3Dחברפעולת יצירת סצנות היא פעולה די פשוטה:
1. עומדים על זווית מסוימת
2. ניגשים ל-Window > Scene manager
3. בחלון שיפתח הוא מארגן הסצנות יש להקיש על סימן הפלוס הקטן ליצירת סצנה ראשונה
4. ניתן להזיז את המבט וליצור עוד ועוד סצנות.
* ניתן כבר לראות את הסצנות מופיעות כטאבים משמאל למעלה17 בינואר 2013 בשעה 0:13 #7126ISRAEL3Dחברקומפוננטים מגלריית המודלים של גוגל
פשוט מורידים אותם וממקמים אותם במודל. הפעולה של ההורדה והמיקום היא למעשה פעולת שרטוט. אין לה קשר לסצנות עד שמחליטים להשתמש בפעולת הסתרה.
למעשה: ניתן להסתיר אוביקט ולשמור את המבט בסצנה (אפשר גם להסתיר אוביקט ולעדכן סצנה קיימת)
כל מה שעלך לעשות הוא – בהמשך לשלבי הסצנות:5. בוחרים בכל אלמנט בשרטוט > קליק ימני > HIDE
6. (בחלון ה-Scene manager) > יוצרים סצנה מעדכנים סצנה קיימתכך ניתן למעשה ליצור סצנות שמציגות מבט סלקטיבי של הסצנה, מסתירים אוביקטים עתירי פוליגונים ומאפשרים עבודה רציפה ואיכותית.
המלצה חמה: ליצור לפקודה HIDE קיצור מקלדת כמו "H" או כל אות אחרת או קיצור דרך זריז כי לשפר את שטף העבודה. פעולת ההסתרה מאפשרת לנו להסתיר ולגלות אוביקטים מבלי להזיזם או למחקם כדי לעבוד ולשרטט במודל בקלות יחסית.מקווה שעזרתי
בהצלחה!
- מאתתגובות
- הפורום 'פורום סקצ'אפ' נסגר לדיונים ולתגובות חדשות.