מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 11 סה״כ)
  • מאת
    תגובות

זכור לי שיש דרך כלשהיא לגרום לטקסטורה להיות שקופה לאור ( אבל לא שקופה במראה)
    למשל אם אני שם רקע מחוץ לחלון אבל השעה היא שעת ערביים והשמש נמוכה כך שהתמונה תפריע לאור להכנס לתוך הבית, האם יש דרך לגרום לאור לחדור דרך התמונה בלי שהתמונה תראה לי שקופה ברנדור ( אני זוכר שיש אופציה כזאת שגם קשורה להידן גאומטרי …)

משה שמש
    מנהל בפורום

אני ממליץ לעשות זאת בפוטושופ, או בהגדרה תחת Environment > BG

עזוב פוטו שופ רגע.. מה אני צריך לעשות בבי גי? ואיך זה ישפיע לי על התמונה שיש לי בחוץ?
    הבעיה היא שאני רוצה את האור מהמרפסת הראשית ובגלל שהשעה היא בערב השמש נמוכה וכל אור שייכנס לבית ייחסם מהתמונה מחוץ למרפסת..
    ואני רוצה סצנה אחת של ערב שרואים גם חוץ..

MERAV1970
    חבר

הכי קל להראות לך את זה בסקייפ או משהו..

משה שמש
    מנהל בפורום

@eliranmd wrote:

הכי קל להראות לך את זה בסקייפ או משהו..

אלירן, סחטיין על היוזמה, זה סטארט אפ!
    תנסו את זה ודווחו אם היה מועיל ומלמד.

גם אני אשמח לדעת על הפטנט
    נא שתפו את כולם

MERAV1970
    חבר

בכיף!

אבל מישהו יכול לעזור לי…? זאת ההודעה השניה בפורום הזה לגבי השתקפות מים על קיר כתוצאה מתאורה ישירה…

משה שמש
    מנהל בפורום

@eliranmd wrote:

בכיף!

אבל מישהו יכול לעזור לי…? זאת ההודעה השניה בפורום הזה לגבי השתקפות מים על קיר כתוצאה מתאורה ישירה…

אהלן
    אני אישית לא התנסיתי בכך אבל יש לי תחושה חזקה שזה קשור להפעלת ה-Caustics במודל.
    ה-Caustics אחראית לשבירת קרני אור דרך אוביקטים ובין השאר גם בגלל אוביקטים מחזירים.
    דעו לכם שהפעלת ה-Caustics מארכיה זמני רינדור משמעותית.
    אני די בטוח שצריך להתאים כמה פרמטרים בגלובאל כדי לאפשר זאת.

אם משהו מצליח, ואגב, בטוח יש כמה טוטוריאלז ברשת שכדאי להיעזר בהם, תעלו דוגמאות לפורום שנוכל ללמוד מכך.

בהצלחה

הנה מדריך:
    http://www.cg-blog.com/index.php/2009/10/29/vray-caustics-tutorial.htm

נראה לי שלא הבנתם אותי נכון… אני לא צריך לשבוא או לשנות או לעוות את קרני השמש אני רק רוצה שהתמונה תהיה שקופה לשמש (כדי שהאור יחדור לבית) אבל לא תהיה שקופה לרנדור, שאני אוכל לראות בסיום הרנדור את התמונה כמו שהיא ועם זאת את האור בתוך הבית כמו שהוא…

כמובן שאני יכול לשנות את מיקום התמונה בכדי שהאור ייכנס לבית ואני עושה את זה תמיד בהדמיות אבל בסצנה הספציפית הזאת אני רוצה שעת שקיעה, ובשעת שקיעה השמש מאוד נמוכה ולכן התמונה מחוץ לבית תמיד תסתיר את האור לצערי

MERAV1970
    חבר

הבנו אותך נכון אחי….
    זה ממש פשוט מה שאתה מבקש…
    אפשר לגרום לתמונה לשמש "כאווירה" לכל הרינדור כך שהיא נראית ברקע דרך החלון…
    את זה עושים דרך הגדרות בBG שזה – background…
    נראה לי באמת שהכי קצר יהיה להראות לך דרך סקייפ או שיתוף מסכים.

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 11 סה״כ)
  • הפורום 'פורום ויריי' נסגר לדיונים ולתגובות חדשות.