- מאתתגובות
- 1 ביוני 2011 בשעה 18:15 #4232
זכור לי שיש דרך כלשהיא לגרום לטקסטורה להיות שקופה לאור ( אבל לא שקופה במראה)
למשל אם אני שם רקע מחוץ לחלון אבל השעה היא שעת ערביים והשמש נמוכה כך שהתמונה תפריע לאור להכנס לתוך הבית, האם יש דרך לגרום לאור לחדור דרך התמונה בלי שהתמונה תראה לי שקופה ברנדור ( אני זוכר שיש אופציה כזאת שגם קשורה להידן גאומטרי …)1 ביוני 2011 בשעה 23:04 #5824
משה שמשמנהל בפורוםאני ממליץ לעשות זאת בפוטושופ, או בהגדרה תחת Environment > BG
1 ביוני 2011 בשעה 23:23 #5825עזוב פוטו שופ רגע.. מה אני צריך לעשות בבי גי? ואיך זה ישפיע לי על התמונה שיש לי בחוץ?
הבעיה היא שאני רוצה את האור מהמרפסת הראשית ובגלל שהשעה היא בערב השמש נמוכה וכל אור שייכנס לבית ייחסם מהתמונה מחוץ למרפסת..
ואני רוצה סצנה אחת של ערב שרואים גם חוץ..3 ביוני 2011 בשעה 9:33 #5826MERAV1970
חברהכי קל להראות לך את זה בסקייפ או משהו..
3 ביוני 2011 בשעה 10:54 #5827
משה שמשמנהל בפורום@eliranmd wrote:
הכי קל להראות לך את זה בסקייפ או משהו..
אלירן, סחטיין על היוזמה, זה סטארט אפ!
תנסו את זה ודווחו אם היה מועיל ומלמד.3 ביוני 2011 בשעה 14:25 #5828גם אני אשמח לדעת על הפטנט
נא שתפו את כולם4 ביוני 2011 בשעה 9:49 #5829MERAV1970
חברבכיף!
אבל מישהו יכול לעזור לי…? זאת ההודעה השניה בפורום הזה לגבי השתקפות מים על קיר כתוצאה מתאורה ישירה…
4 ביוני 2011 בשעה 10:32 #5830
משה שמשמנהל בפורום@eliranmd wrote:
בכיף!
אבל מישהו יכול לעזור לי…? זאת ההודעה השניה בפורום הזה לגבי השתקפות מים על קיר כתוצאה מתאורה ישירה…
אהלן
אני אישית לא התנסיתי בכך אבל יש לי תחושה חזקה שזה קשור להפעלת ה-Caustics במודל.
ה-Caustics אחראית לשבירת קרני אור דרך אוביקטים ובין השאר גם בגלל אוביקטים מחזירים.
דעו לכם שהפעלת ה-Caustics מארכיה זמני רינדור משמעותית.
אני די בטוח שצריך להתאים כמה פרמטרים בגלובאל כדי לאפשר זאת.אם משהו מצליח, ואגב, בטוח יש כמה טוטוריאלז ברשת שכדאי להיעזר בהם, תעלו דוגמאות לפורום שנוכל ללמוד מכך.
בהצלחה
הנה מדריך:
http://www.cg-blog.com/index.php/2009/10/29/vray-caustics-tutorial.htm5 ביוני 2011 בשעה 16:04 #5831נראה לי שלא הבנתם אותי נכון… אני לא צריך לשבוא או לשנות או לעוות את קרני השמש אני רק רוצה שהתמונה תהיה שקופה לשמש (כדי שהאור יחדור לבית) אבל לא תהיה שקופה לרנדור, שאני אוכל לראות בסיום הרנדור את התמונה כמו שהיא ועם זאת את האור בתוך הבית כמו שהוא…
כמובן שאני יכול לשנות את מיקום התמונה בכדי שהאור ייכנס לבית ואני עושה את זה תמיד בהדמיות אבל בסצנה הספציפית הזאת אני רוצה שעת שקיעה, ובשעת שקיעה השמש מאוד נמוכה ולכן התמונה מחוץ לבית תמיד תסתיר את האור לצערי
5 ביוני 2011 בשעה 22:35 #5832MERAV1970
חברהבנו אותך נכון אחי….
זה ממש פשוט מה שאתה מבקש…
אפשר לגרום לתמונה לשמש "כאווירה" לכל הרינדור כך שהיא נראית ברקע דרך החלון…
את זה עושים דרך הגדרות בBG שזה – background…
נראה לי באמת שהכי קצר יהיה להראות לך דרך סקייפ או שיתוף מסכים. - מאתתגובות
- הפורום 'פורום ויריי' נסגר לדיונים ולתגובות חדשות.