מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    asher_32
    חבר

1.כאשר ייבאתי חומר קיים כגון פלסטיק, ואני רוצה לשנות את הצבע שלו. נכנסתי להגדרות ושיניתי ב RGBdiffuse לצבע הרצוי, אך כשעשיתי preview הצבע המקורי לא שונה. כיצד עלי לשנות צבע של חומר ויסמטט מיובא?

2.איזה הגדרות מתיקית הvispot המצורף בדיסק הספר ממולצת לצורך הדמיית רהיט בלבד או מוצר כלשהו?

3. איך מגדירים במצלמה או בoutput אפשרות שהתמונה המרונדרת תצא לי כפי שאני רואה במסך לפני לחיצת הרינדור. אני מתמקדת על זוית מסויימת במודל אך התמונה שנוצרת לי היא בזומ מצומצם והמודל נראה קטן ומרוחק

4. האחרון- בבקשה משה תגדיר בפורום האתר שיהיה אפשר להעתיק שורה אחת מתוכן ההודעה ולהדביק אותה בהמשך בפקודות ה ctrl+c ctrl+v

תודה=)

ISRAEL3D
    חבר

1.כאשר ייבאתי חומר קיים כגון פלסטיק, ואני רוצה לשנות את הצבע שלו. נכנסתי להגדרות ושיניתי ב RGBdiffuse לצבע הרצוי, אך כשעשיתי preview הצבע המקורי לא שונה. כיצד עלי לשנות צבע של חומר ויסמטט מיובא?

משנים אותו מהסקצ'אפ או מלשונית הדיפיוז של החומר עצמו. פשוט יותר ממה שאת מתארת!
    2

.איזה הגדרות מתיקית הvispot המצורף בדיסק הספר ממולצת לצורך הדמיית רהיט בלבד או מוצר כלשהו?

וואו, יש שם כל כךהרבה, אני מניח שיש שם כמה שאין להם אור שמש מוגדר כך שאךו יכולים להתאים. אבל אני ממליץ לנסות לבצע את הבאים:
    – לכבות את אור השמש ולהגדיר תאורה כללית m קטנה תחת Environment
    – להגדיר מצלמה רגילה (לא Physical camera)
    3

. איך מגדירים במצלמה או בoutput אפשרות שהתמונה המרונדרת תצא לי כפי שאני רואה במסך לפני לחיצת הרינדור. אני מתמקדת על זוית מסויימת במודל אך התמונה שנוצרת לי היא בזומ מצומצם והמודל נראה קטן ומרוחק

סימון תחת Output > Override viewport
    4

. האחרון- בבקשה משה תגדיר בפורום האתר שיהיה אפשר להעתיק שורה אחת מתוכן ההודעה ולהדביק אותה בהמשך בפקודות ה ctrl+c ctrl+v

אפשר פשוט להשתמש בלחצן "ציטוט" כמו שעשיתי בהודעה זו. במקרה הזה פירקתי את התשובות ועשיתי מסגרת סביב כל שאלה שלך כך שגרפית זה יראה טוב. אבל בגדול אפשר ללחוץ על ציטוט.

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • הפורום 'פורום ויריי' נסגר לדיונים ולתגובות חדשות.