מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
  • מאת
    תגובות

מזנון גבס מעוצב

משה שמש
    מנהל בפורום

עבודה יפה מאוד!

הייתי משקיע יותר ברצפה שתחמיא לפינה.

מה רפלקשין ובאמפ קצת תן לי הדרכה אני אתקן ואחזיר תודה

משה שמש
    מנהל בפורום

הייתי חושב עוד פעם על הצבעוניות של כל העסק.

בקשר לרצפה: בגדול, טקסטורה אחרת. כלשהי. אני יכול להביא לך משהו שיצרתי 60*60 שהוא די אפרורי וניטרלי. נראה לי שהוא יכול להתאים. משהו שמכיל מפת BUMP חלשה ומפת REFLECTION של FRESNEL, ממליץ לעיין בספר ויריי לסקט'צאפ יש שם פלטת חומרים מעולה!

משה שמש
    מנהל בפורום

ולא הייתי מאמין בחיים שאתה איש גבס!!

אשר כל הכבוד עם הספוטים,בהקשר לאדום אני חושב שבורדו יין היה נחמד עם האפור וגם שיהיה בטקסטורת טיח טיפה גס.כמו ש משה אמר הרצפה אפורה ניטרלית תהיה נהדרת
    שאלה למשה.מתי כדי לי להתמש ב FRESNEL ומתי כדי לבטל אותו ולשחק עם ערכי ה REFRACTION(ז"א לשלוט על כמות החזר האור מהחומר דוגמת מראה למשל")

משה שמש
    מנהל בפורום

@ruslan wrote:

אשר כל הכבוד עם הספוטים,בהקשר לאדום אני חושב שבורדו יין היה נחמד עם האפור וגם שיהיה בטקסטורת טיח טיפה גס.כמו ש משה אמר הרצפה אפורה ניטרלית תהיה נהדרת
    שאלה למשה.מתי כדי לי להתמש ב FRESNEL ומתי כדי לבטל אותו ולשחק עם ערכי ה REFRACTION(ז"א לשלוט על כמות החזר האור מהחומר דוגמת מראה למשל")

אהלן רוסלן,

עשית קצת סלט: FRESNEL מיועדת להשתקפות (ספונג'ה, הברקה, מט, מבריק וכו') במפת REFLECTION ריפלקשן.
    מראה = שום מפה לא מוגדרת, ואתה מקבל 100% ריפלקשן. FRESNEL מוגדר: והוא לוקח את המראה ושם עליה כיסוי ששולט יותר טוב בהגדרות ההשתקפות.

REFRACTION היא מפת שבירה, קרי – חומר שקוף עם עובי כמו זכוכית, קריסטל, פלסטיק שקוף.

או קיי תודה רבה
    ומאיזה אופציה מפעילים את הFRESNEL??
    סופש נעים

מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
  • הפורום 'פורום ויריי' נסגר לדיונים ולתגובות חדשות.