-
מאתתגובות
-
13 באוקטובר 2014 בשעה 5:38 #5005mirit88חבר
בוקר טוב,
במהלך חמש השעות האחרונות עבדתי על מודל מסויים משרטוט.
פתחתי קובץ חדש> יצרתי Layer חדש> התחלתי למדל בLayer הזה
Layer 0 כרגע ריק לגמרי כיוון שעוד לא עבדתי עליו
המטרה הייתה לבנות מודל שמורכב מGroups & Components על הLayer הזה
קיבוץ הכל לGroup אחד
ואז מעבר לLayer 0 ובניית שאר המודל
כשסיימתי מידול בLayer עברתי חזרה לLayer 0 והסתרתי את הLayer שעבדתי עליו
התחלתי למדל ואחרי כמה דקות חזרתי לLayer שעבדתי עליו קודם לכן > ביטלתי הסתרה ועברתי אליו
אבל שום דבר שמידלתי בLayer הזה לא מופיע עכשיו בתוכנה, כאילו הכל נעלם לגמרי.רעיונות, השערות, למה זה קרה או איך לסדר את זה?
אני אובד עצות קרוב לחמש שעות עבודה ירדו לטמיון.
מידלתי במיוחד לפרוייקט הזה מספר קומפוננטים ובאמת שאין לי כוח למדל אותם שוב
התחלתי עם זה כי ידעתי שזה יתיש אותי והעדפתי לגמור עם זה
ועכשיו הכל נעלם עם הLayer הארור.
שמרתי את הקובץ בכל אופן כמו שהוא.
והתוכנה עדיין פתוחה – אני מפחד לסגור אותה עד שאני לא רואה שוב את הכלעל כל פנים תודה מראש,
אני משתמש בWindows 7 Ultimate 64 bit
Google SketcUp Pro 2014
V-Ray 2.0 For SketchUp13 באוקטובר 2014 בשעה 5:43 #7904ISRAEL3Dחבר@slikmodern wrote:
בוקר טוב,
במהלך חמש השעות האחרונות עבדתי על מודל מסויים משרטוט.
פתחתי קובץ חדש> יצרתי Layer חדש> התחלתי למדל בLayer הזה
Layer 0 כרגע ריק לגמרי כיוון שעוד לא עבדתי עליו
המטרה הייתה לבנות מודל שמורכב מGroups & Components על הLayer הזה
קיבוץ הכל לGroup אחד
ואז מעבר לLayer 0 ובניית שאר המודל
כשסיימתי מידול בLayer עברתי חזרה לLayer 0 והסתרתי את הLayer שעבדתי עליו
התחלתי למדל ואחרי כמה דקות חזרתי לLayer שעבדתי עליו קודם לכן > ביטלתי הסתרה ועברתי אליו
אבל שום דבר שמידלתי בLayer הזה לא מופיע עכשיו בתוכנה, כאילו הכל נעלם לגמרי.רעיונות, השערות, למה זה קרה או איך לסדר את זה?
אני אובד עצות קרוב לחמש שעות עבודה ירדו לטמיון.
מידלתי במיוחד לפרוייקט הזה מספר קומפוננטים ובאמת שאין לי כוח למדל אותם שוב
התחלתי עם זה כי ידעתי שזה יתיש אותי והעדפתי לגמור עם זה
ועכשיו הכל נעלם עם הLayer הארור.
שמרתי את הקובץ בכל אופן כמו שהוא.
והתוכנה עדיין פתוחה – אני מפחד לסגור אותה עד שאני לא רואה שוב את הכלעל כל פנים תודה מראש,
אני משתמש בWindows 7 Ultimate 64 bit
Google SketcUp Pro 2014
V-Ray 2.0 For SketchUpהיי!
וסחטיין על הפירוט!
החדשות הטובות הן ששום דבר לא הלך לאיבוד. המודל ישנו שם ומופיע בממש ממש ממש קטן עד כדי כך שאתה לא רואה אותו.למה זה קורה?
לפעמים אנחנו משרטטים קו רחוק מאוד מראשית הצירים, ממקמים גרופ או קומפוננט, והמודל “משתגע” וכבר לא מראה את מה שהוא אמור להראות כי הוא “חושב” שהמודל כרגע עצום.
כל מה שעליך לעשות הוא:
1. ZOOM EXTENTS – לראות על מסך אחד את כל האלמנטים שקיימים בשרטוט. אני לפעמים מוחק “על עיוור” חלקים ואז עושה שוב ZOOM EXTENTS כדי לראות אם מחקתי את הקו או היישות הסוררת.
2. מחיקת קווי עזר Edit > Delete Guides (קווים אלו מחשבים לגיאומטריה ואם הם רחוקים מראשית הצירים הם עלולים ליצור את הבעיה שהצגת).
3. PURGE UNUSED, אם הוא שם והוא מחוק, ייתכן שרק ניקוי יעזור.
* אם כל זה לא עזר, תשלח אלי את המודל ואחזיר לך אותו כמו שהיה לפני שהלך לאיבוד! :)בהצלחה!
13 באוקטובר 2014 בשעה 7:35 #7905mirit88חבראתה צודק המודל באמת היה ממש ממש בקטן,
הכל תקין עכשיו, תודה לאל, וגם לך.בעזרת השם כשאסיים אני אעלה לכאן תמונות, מה שבטוח זה יהיה עוד הרבה זמן.
מדובר בוילה בעלת 6 מפלסים על שטח של 1.6 דונם ועליהם 3.06 דונם בנוי.
בעיקרון שרטטתי את המודל בדו מימד ממבט עליון כמו תכניות בניין (גדלתי לאבא קבלן, ומאז שאני זוכר את עצמי אני קורא תכניות בניין אז זה החלק הקל יחסית)
זה לא עבודה ללקוח או משהו בסגנון, סתם פרוייקט אישי כזה שלקחתי על עצמי סוג של לבחון גבולות, סוג של פרוייקט מיוחד הייתי אומר, בית מטורף.
מבחינת החלוקה, העמודים, הכלונסאות והשרטוט בגדול אני מאמין שמהנדס יוכל להוציא את התכנית לפועל אולי עם שינויים קלים פה ושם.אם תהיה לי גישה לסורק השבוע/שבוע הבא אני אעלה גם את השרטוטים.
שוב תודה רבה עזרת לי מאוד.
13 באוקטובר 2014 בשעה 7:36 #7906ISRAEL3Dחבר@slikmodern wrote:
אתה צודק המודל באמת היה ממש ממש בקטן,
הכל תקין עכשיו, תודה לאל, וגם לך.בעזרת השם כשאסיים אני אעלה לכאן תמונות, מה שבטוח זה יהיה עוד הרבה זמן.
מדובר בוילה בעלת 6 מפלסים על שטח של 1.6 דונם ועליהם 3.06 דונם בנוי.
בעיקרון שרטטתי את המודל בדו מימד ממבט עליון כמו תכניות בניין (גדלתי לאבא קבלן, ומאז שאני זוכר את עצמי אני קורא תכניות בניין אז זה החלק הקל יחסית)
זה לא עבודה ללקוח או משהו בסגנון, סתם פרוייקט אישי כזה שלקחתי על עצמי סוג של לבחון גבולות, סוג של פרוייקט מיוחד הייתי אומר, בית מטורף.
מבחינת החלוקה, העמודים, הכלונסאות והשרטוט בגדול אני מאמין שמהנדס יוכל להוציא את התכנית לפועל אולי עם שינויים קלים פה ושם.אם תהיה לי גישה לסורק השבוע/שבוע הבא אני אעלה גם את השרטוטים.
שוב תודה רבה עזרת לי מאוד.
בשמחה ברור, נשמח לראות!
בהצלחה חבר25 בינואר 2017 בשעה 20:34 #7907איתי פרייסמשתתףשלום,
נתקלתי באותה בעיה אך לא הצלחתי לפתור אותה באף אחת מהדרכים המוצעות לעיל
למישהו יש פיתרון????
אישתי עבדה על זה במשך שבועות
תודה אמיר ודבורה25 בינואר 2017 בשעה 21:36 #7908ISRAEL3Dחבר@DIAMANTAMIR wrote:
שלום,
נתקלתי באותה בעיה אך לא הצלחתי לפתור אותה באף אחת מהדרכים המוצעות לעיל
למישהו יש פיתרון????
אישתי עבדה על זה במשך שבועות
תודה אמיר ודבורהניסית הכל? ולא הצלחת?
אנחנו מאוד רגישים למידע שנאבד! אם ניסית הכל אתה מוזמן לשלוח אלי ישירות את המודל ואסייע לשחזר במידה ואצליח.
אפשר ליצור קשר דרך האתר כאן:
http://www.israel3d.co.il/index.php?option=com_flexicontact&view=contact&Itemid=79 -
מאתתגובות
- הפורום 'פורום סקצ’אפ' נסגר לדיונים ולתגובות חדשות.