- מאתתגובות
- 8 בספטמבר 2016 בשעה 13:20 #5381
essraa
חברשלום,
יצרתי הדמיה לבית שאני מתכננת. בחלק מהקירות הצלחתי לפתוח פתחים ע"י pushpull כפי שאני עושה תמיד ובחלק מהקירות לא מצליחה.
כל הקווים משורטטים באותה השכבה.
אשמח מאוד לעזרה.
תודה8 בספטמבר 2016 בשעה 18:13 #9553eddie
חברהי מיכל,
האם הקיר שבו את מנסה לפתוח פתח הוא Group או Component?9 בספטמבר 2016 בשעה 5:28 #9554essraa
חברGroup
9 בספטמבר 2016 בשעה 5:55 #9555ISRAEL3D
חבר@michal1973 wrote:
שלום,
יצרתי הדמיה לבית שאני מתכננת. בחלק מהקירות הצלחתי לפתוח פתחים ע"י pushpull כפי שאני עושה תמיד ובחלק מהקירות לא מצליחה.
כל הקווים משורטטים באותה השכבה.
אשמח מאוד לעזרה.
תודהבדקת שהקיר לא עקום?
הפעילי תצוגת קווים – לפי ציר (נמצא בתפריט Styles, תחת קווים EDGES, לבחור ב- By Axis)
הפעילי תצוגת גאומטריה נסתרת (Hidden geometry) כדי לראות אם את חותכת קווים אחרים.
האם יש בקיר עוד אלמנטים דבוקים? קווים?12 בספטמבר 2016 בשעה 5:46 #9556essraa
חברתודה משה. נראה שהקיר ישר.. (אלא אם לא הבנתי נכון את הנחיותיך). אין אלמנטים וקוים דבוקים.
אבל משהו מוזר קורה: כשאני מתחילה להגדיר את הפתח עם קווי עזר ולאחר מכן עוברת עליהם עם קוים רגילים, לא מצליחה לפתוח פתח. כנ"ל ללא קווי עזר אך עם 4 קוים בודדים. אבל, כשניסיתי לייצר ריבוע עם פקודת shapes ישירות על פאה אחת של הקיר, ללא קווי עזר, אז כן הצלחתי לדחוף וליצור פתח.. מה זה אומר??12 בספטמבר 2016 בשעה 16:06 #9557ISRAEL3D
חבר@michal1973 wrote:
תודה משה. נראה שהקיר ישר.. (אלא אם לא הבנתי נכון את הנחיותיך). אין אלמנטים וקוים דבוקים.
אבל משהו מוזר קורה: כשאני מתחילה להגדיר את הפתח עם קווי עזר ולאחר מכן עוברת עליהם עם קוים רגילים, לא מצליחה לפתוח פתח. כנ"ל ללא קווי עזר אך עם 4 קוים בודדים. אבל, כשניסיתי לייצר ריבוע עם פקודת shapes ישירות על פאה אחת של הקיר, ללא קווי עזר, אז כן הצלחתי לדחוף וליצור פתח.. מה זה אומר??זה אומר שקווי העזר ששרטטת לא נמצאים על מישור הקיר.
אולי עדיף לשרטט את המלבן ישירות על הקיר > לבדוק שהפאה המלבנית סגורה כחלק מהקיר > לבצע פושפול ואז להקטין לפי עובי הקיר למידת הפתח הנכונה. - מאתתגובות
- הפורום 'פורום סקצ'אפ' נסגר לדיונים ולתגובות חדשות.