מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    essraa
    חבר

שלום,
    יצרתי הדמיה לבית שאני מתכננת. בחלק מהקירות הצלחתי לפתוח פתחים ע”י pushpull כפי שאני עושה תמיד ובחלק מהקירות לא מצליחה.
    כל הקווים משורטטים באותה השכבה.
    אשמח מאוד לעזרה.
    תודה

eddie
    חבר

הי מיכל,
    האם הקיר שבו את מנסה לפתוח פתח הוא Group או Component?

essraa
    חבר

Group

ISRAEL3D
    חבר

@michal1973 wrote:

שלום,
    יצרתי הדמיה לבית שאני מתכננת. בחלק מהקירות הצלחתי לפתוח פתחים ע”י pushpull כפי שאני עושה תמיד ובחלק מהקירות לא מצליחה.
    כל הקווים משורטטים באותה השכבה.
    אשמח מאוד לעזרה.
    תודה

בדקת שהקיר לא עקום?
    הפעילי תצוגת קווים – לפי ציר (נמצא בתפריט Styles, תחת קווים EDGES, לבחור ב- By Axis)
    הפעילי תצוגת גאומטריה נסתרת (Hidden geometry) כדי לראות אם את חותכת קווים אחרים.
    האם יש בקיר עוד אלמנטים דבוקים? קווים?

essraa
    חבר

תודה משה. נראה שהקיר ישר.. (אלא אם לא הבנתי נכון את הנחיותיך). אין אלמנטים וקוים דבוקים.
    אבל משהו מוזר קורה: כשאני מתחילה להגדיר את הפתח עם קווי עזר ולאחר מכן עוברת עליהם עם קוים רגילים, לא מצליחה לפתוח פתח. כנ”ל ללא קווי עזר אך עם 4 קוים בודדים. אבל, כשניסיתי לייצר ריבוע עם פקודת shapes ישירות על פאה אחת של הקיר, ללא קווי עזר, אז כן הצלחתי לדחוף וליצור פתח.. מה זה אומר??

ISRAEL3D
    חבר

@michal1973 wrote:

תודה משה. נראה שהקיר ישר.. (אלא אם לא הבנתי נכון את הנחיותיך). אין אלמנטים וקוים דבוקים.
    אבל משהו מוזר קורה: כשאני מתחילה להגדיר את הפתח עם קווי עזר ולאחר מכן עוברת עליהם עם קוים רגילים, לא מצליחה לפתוח פתח. כנ”ל ללא קווי עזר אך עם 4 קוים בודדים. אבל, כשניסיתי לייצר ריבוע עם פקודת shapes ישירות על פאה אחת של הקיר, ללא קווי עזר, אז כן הצלחתי לדחוף וליצור פתח.. מה זה אומר??

זה אומר שקווי העזר ששרטטת לא נמצאים על מישור הקיר.
    אולי עדיף לשרטט את המלבן ישירות על הקיר > לבדוק שהפאה המלבנית סגורה כחלק מהקיר > לבצע פושפול ואז להקטין לפי עובי הקיר למידת הפתח הנכונה.

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • הפורום 'פורום סקצ’אפ' נסגר לדיונים ולתגובות חדשות.