מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    edensalhov
    משתתף

שלום לכולם
    רציתי לשאול, אני מנסה כבר שעות לייבא שרטוט של פרויקט שיצרתי באוטוקד שכולל בניין והפיתוח שטח שסביבו, יש לציין שבפיתוח משולבות טרסות
    ברגע שאני מייבאת את השרטוט לסקטש' אני מקבלת תוצאה של כעין מרובע ארוך ובלתי מציאותי שכל קו בשרטוט מופיע בגובה שונה לא משנה אם הוא בפיתוח או בבניין עצמו
    ניסיתי לעשות FLAGGEN באוטוקד על השרטוט
    ניסיתי לנקות אותו מבלוקים
    ניסיתי להפוך את כולו לבלוק ושום אופציה לא עוזרת
    בקיצור כמעט התייאשתי
    יש למישהו פתרון בשבילי?

ISRAEL3D
    חבר

@nhfk100 wrote:

שלום לכולם
    רציתי לשאול, אני מנסה כבר שעות לייבא שרטוט של פרויקט שיצרתי באוטוקד שכולל בניין והפיתוח שטח שסביבו, יש לציין שבפיתוח משולבות טרסות
    ברגע שאני מייבאת את השרטוט לסקטש' אני מקבלת תוצאה של כעין מרובע ארוך ובלתי מציאותי שכל קו בשרטוט מופיע בגובה שונה לא משנה אם הוא בפיתוח או בבניין עצמו
    ניסיתי לעשות FLAGGEN באוטוקד על השרטוט
    ניסיתי לנקות אותו מבלוקים
    ניסיתי להפוך את כולו לבלוק ושום אופציה לא עוזרת
    בקיצור כמעט התייאשתי
    יש למישהו פתרון בשבילי?

בטח שיש פתרון!
    לדעתי, תנסי לעבוד על קובץ האוטוקאד מבחינת ניקיון. השקה בניקיון השרטוט תביא לייבוא מוצלח קליל ונכון יותר מבחינת המודל שיקום כתוצאה ממנו.
    באוטוקאד: מחיקה טוטאלית של כל הדברים שלא צריך, PURGE ALL! חשוב מאוד, אפשר לעשות גם "-pu" מינוס PURGE לניקוי כללי של המודל. אם עדין עושה צרות, לייצא WBLOCK באוטוקאד ולשמור בשם אוטוקאד בגרסה 2000 ונסות לייבא שוב.
    לאחר מכן שיטוח: בחירה של כל האלמנטים בשרטוט > Z=0, יש למחוק בלוקים לא רלוונטיים וטקסטים וכד'.

האם הסתדר עכשיו?

edensalhov
    משתתף

יואו
    אין לי מילים
    בזכותך הכל הסתדר סוף סוף

ISRAEL3D
    חבר

@nhfk100 wrote:

יואו
    אין לי מילים
    בזכותך הכל הסתדר סוף סוף

בכיף!! איזה כיף לשמוע

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • הפורום 'פורום סקצ'אפ' נסגר לדיונים ולתגובות חדשות.