-
מאתתגובות
-
3 בנובמבר 2011 בשעה 8:00 #4343tzlilusחבר
הי,
בהמשך לבעיה שהועלתה פה – עבדתי על הדמיה ויישמתי בה כמה קבצי VISMAT . הקובץ הפך לאיטי מאוד (האם יש קשר? ) ובנוסף אני לא מצליחה לרנדר אותו ומקבלת הודעת שגיאה. מה עושים כשזה קורה? אני לא יודעת בוודאות אם הבעיה היא באחד הבלוקים שהורדתי מה- 3DW או מה- VISMAT שיישמתי בקובץ. (מה הדרך לוודא שלא מכניסים בלוקים פגומים להדמיה שלי?)
ברוב ייאושי עזבתי את הקובץ הזה אבל חבל לי כי הושקעו בו שעות של עבודה)): אשמח לעזרתכם.3 בנובמבר 2011 בשעה 12:57 #6159albinaaחברהי, אני יחסית מתחילה בעסקי הרינדור ולכן כבר חוויתי אינסוף הודעות שגיאה מסוגים שונים:)
קרה לי כבר שהורדתי קומפוננטים פגומים מהוורהאוס- מה שקורה אצלי במקרה כזה זה שהרינדור בכלל לא מתחיל (לוחצת על הרנדר, הוא חושב מעט, לא מתחיל לרנדר אבל לא נתקע לגמרי). אני לא יודעת אם זה תמיד ככה- אבל אני למדתי שאם יש הודעת שגיאה זה לא נובע מקומפוננט פגום. בכל אופן בקשר לקומפונטטים- כדי להמנע מעוגמת נפש של קומפוננטים פגומים, הייתי עושה רינדור ניסיון כל שעה- שעתיים עבודה, ושומרת גרסאות בדרך, כדי לדעת באיזה שלב הכנסתי חומר או קומפוננט פגום.הודעות השגיאה אצלי נובעות בדרך כלל מהגדרות רינדור שכבדות מדי למחשב שלי (לרמת החומרה). תנסי להוריד את גודל התמונה (להנמיך את מספר הפיקסלים), לבטל פעולות כבדות כמו הקאוסטיקס, לטפל במינימום רייטס של כל הסאמפלרים וכו. אם את לא מבינה כלום בהגדרות כמוני- אני ממליצה להשתמש בהגדרות מוכנות שאפשר להוריד מהאינטרנט (תחפשי באחד מהדיונים הקודמים, לא מזמן הכניסו לפה הרבה לינקים של אתרים עם הדמיות), כל ההגדרות של LOW QUALLITY יאפשרו לך לבדוק האם הבעיה היא במורכבות של ההגדרות או במשהו אחר.
בהצלחה!3 בנובמבר 2011 בשעה 17:15 #6160tzlilusחברתודה רבה (: גם אני חדשה בתחום, ומנסה לגשש את דרכי במחוזות ה- VRAY …
לצערי, עדיין די באפלה….3 בנובמבר 2011 בשעה 19:24 #6161igorigחברהודעת שגיאה שנתקלתם בה ברגע שלוחצים על רנדר – זה באג בגרסה האחרונה, זה קורה בד”כ ברינדור ראשון מפתיחת הקובץ.לא צריך להתרגש מזה, זה אמור לרנדר בפעם הבאה.
מה שהכי חשוב לזכור, ברגע שמקבלים הודעת שגיאה,לוחצים אוקיי על הודעה וסוגרים את הקובץ ללא שמירה(אם עושים שמירה, מאבדים שכבות בהגדרות החומרים)
לכן,לפני שלוחצים על כפתור רנדר, מומלץ לשמור את הקובץ4 בנובמבר 2011 בשעה 11:42 #6162ISRAEL3Dחברקודם כל, תענוג לראות את העזרה של כולם פה, לשם כך נתכנסנו!
בנוגע לקבצי VISOPT שהם קבצי הגדרות שניתן פשוט לטעון ולראות כיצד הם משנים את הסצנה, בדומה למספר הקבצים שמגיעים עם ויריי בהתקנה ראשונה.
אני אצרף כמה סטים של קבצי VISOPT להורדה חופשית באתר, כדי שחבר’ה מתחילים יוכלו לטעון ולרנדר, וכך לאט לאט להתאים את הקבצים לצרכים שלהם, ככל שהידע נצבר.
סופש נעיםמשה
-
מאתתגובות
- הפורום 'פורום ויריי' נסגר לדיונים ולתגובות חדשות.