- מאתתגובות
- 30 במאי 2012 בשעה 13:03 #4588
leila
חברשלום,
אשמח לעזרה…האמת שאני חדשה בתחום הרינדור לכן יכול להיות שזה משהו פשוט אבל אשמח להארת עניים בעניין.
כשאני לוחצת על R קופץ לי חלונית
וכך כתוב: We have encountered error (s) while trying to render. Please check the error log for more details.
מה זה? איזה שגיאה יכולה להיות ואיפה חלון השגיאות הזה?בנוסף הרינור יוצא מפוקסל מאוד איך אני משדרגת את העניין הזה?
תודה רבה אחלה אתר!!!(: [img]file:///C:/Users/mevaseret/Desktop/%D7%AA%D7%A7%D7%9C%D7%94%20.jpg[/img]
30 במאי 2012 בשעה 18:07 #6900ISRAEL3D
חבר@mevaseret wrote:
שלום,
אשמח לעזרה…האמת שאני חדשה בתחום הרינדור לכן יכול להיות שזה משהו פשוט אבל אשמח להארת עניים בעניין.
וכך כתוב: We have encountered error (s) while trying to render. Please check the error log for more details.
מה זה? איזה שגיאה יכולה להיות ואיפה חלון השגיאות הזה?נסי כך:
1. להזיז ממש טיפה את המבט ולרנדר
2. לסגור ולפתוח את סקצ'אפ ולרנדר
3. לעשות PURGE UNUSED להכל ואז ואם לא אז לכבות ולהדליק
4. ריסטרט למחשב כללי
5. אם כל זה לא עוזר תחזרי אלינו כאן לפורום ונראה מה עוד אפשר לעשות בנידון!!@mevaseret wrote:
בנוסף הרינור יוצא מפוקסל מאוד איך אני משדרגת את העניין הזה?
רנדר מפוקסל נובע מגודל תמונה קטן מאוד. יכול מאוד להיות שעשית זום אין כדי להתקרב לתמונה הקטנה ואז היא נראתה לך ובצדק די מפוקסלת.
מה שאת צריכה לעשות הוא לגשת ללשונית OUTPUT
ולהגדיר שם ערכי גודל פלט גדולים יותר, נאמר משהו כמו 1280 לרוחב ו-720 לגובהבהצלחה
4 ביוני 2012 בשעה 15:58 #6901leila
חברתודה רבה על העזרה….לגבי הרזולוציה הסתדר…..
לגבי הודעת ה error ניסיתי את כל ההצעות שלכם חוץ מסעיף שלוש כי לא הנבתי איפה אני עושה את זה?
עדיין יש הודעת error אשמח לעזרתכם הדחופה….
תודה רבה4 ביוני 2012 בשעה 18:03 #6902ISRAEL3D
חברסעיף 3:
Window > Model info > Stastistics > Purge Unused
ואז לנסות שוב לרנדר.4 ביוני 2012 בשעה 19:32 #6903leila
חברתודה רבה ….אך לצערי זה לא מצליח לרנדר גם אם אני מבצעת את הפעולה הנ"ל
4 ביוני 2012 בשעה 19:48 #6904ISRAEL3D
חברOK
1. שמרי את הקובץ בשם וצרי קובץ חדש
2. גשי אל
Plugins > Vray for SketchUp > Help > Debugging
ונסי את האופציות ששם אחת אחת. בין כל הפעלה של כל אופציה נסי לרנדר.
שמרי את Regenerate Materials לסוף!בהצלחה
4 ביוני 2012 בשעה 20:20 #6905leila
חברואוו תודה רבה!!!!! עזרת לי מאד….איזה כיף איפה אפשר לעשות like!!!
באמת תודה ……..14 ביוני 2012 בשעה 14:44 #6906ISRAEL3D
חבר@mevaseret wrote:
שלום,
מה זה? איזה שגיאה יכולה להיות ואיפה חלון השגיאות הזה?בנוסף הרינור יוצא מפוקסל מאוד איך אני משדרגת את העניין הזה?
תודה רבה אחלה אתר!!!(: [img]file:///C:/Users/mevaseret/Desktop/%D7%AA%D7%A7%D7%9C%D7%94%20.jpg[/img]
- מאתתגובות
- הפורום 'פורום ויריי' נסגר לדיונים ולתגובות חדשות.