מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    shellyga
    חבר

שלום,
    אני חדש בתחום ומשתמש כרגע ב SKETCHUP 8 (WIN XP)
    אני מעוניין להדפיס מודל שתכננתי במדפסת תלת מימד,
    קיבלתי הערה שהמשטחים העליונים לא מחוברים. אשמח לדעת איך אני מתקן.
    רצ"ב המודל בדו מימד.
    [attachment=1:329g8qph]MY DOME9.jpg[/attachment:329g8qph]
    [attachment=0:329g8qph]MY DOME9_1.jpg[/attachment:329g8qph]

ISRAEL3D
    חבר

בגדול אם אתה מפוצץ את הכל ומוחק מחיצות פנימיות אתה אמור לקבל מודל נפחי שמתאים להדפסה תלת ממדית.
    אגב, אם אתה הולך עם זה למעבדה להדפסה הם יודעים לעשות זאת בליחצה כפתור. הם גם די מודעים למגבלות של ההדפסה כך שאלמנטים שונים נשארים וחלק משתנים.
    ברוך הבא לפורום!

shellyga
    חבר

תודה :)

ברשותך שאלה נוספת במקום לפתוח פוסט חדש,
    התקנתי את הפלאגין FREDO6 אבל אני לא מוצא דרך להשתמש בו, תחת WINDOW אני רואה את ההגדרות של הפלאגין. איך אני רואה את הסרגל כלים?

shellyga
    חבר

@Israel3D wrote:

בגדול אם אתה מפוצץ את הכל ומוחק מחיצות פנימיות אתה אמור לקבל מודל נפחי שמתאים להדפסה תלת ממדית.
    אגב, אם אתה הולך עם זה למעבדה להדפסה הם יודעים לעשות זאת בליחצה כפתור. הם גם די מודעים למגבלות של ההדפסה כך שאלמנטים שונים נשארים וחלק משתנים.
    ברוך הבא לפורום!

עשיתי פיצוץ, ברגע שאני מוחק מחיצות פנימיות כל המודל משתנה (נמחק השטח התחתון)

ISRAEL3D
    חבר

@ohadc wrote:

@Israel3D wrote:

ברוך הבא לפורום!

עשיתי פיצוץ, ברגע שאני מוחק מחיצות פנימיות כל המודל משתנה (נמחק השטח התחתון)

כן, זה עלול לקרות.
    מה שאתה עושה הוא לשחזר את הפאה הזו על ידי שרטוט על גבי קו אחד מההיקף – לא משנה איזה, העיקר פשוט לעבור על קו כלשהו.
    אם הפאה נמצאת על אותו מישור היא תיסגר ותהיה לך צורה סגורה.

אגב, יש פלאגין שנקרא STL EXPORTER שמכין מודלים לדפוס.
    ויש גם את כלי ה-SOLID של סקצ'אפ עצמה שיודעים גם לחבר צורות לנפחים ברי הדפסה. כתבתי על כך בספר סקצ'אפ.

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • הפורום 'פורום סקצ'אפ' נסגר לדיונים ולתגובות חדשות.