- מאתתגובות
- 23 בפברואר 2016 בשעה 11:06 #5311
shellyga
חברשלום,
אני חדש בתחום ומשתמש כרגע ב SKETCHUP 8 (WIN XP)
אני מעוניין להדפיס מודל שתכננתי במדפסת תלת מימד,
קיבלתי הערה שהמשטחים העליונים לא מחוברים. אשמח לדעת איך אני מתקן.
רצ"ב המודל בדו מימד.
[attachment=1:329g8qph]MY DOME9.jpg[/attachment:329g8qph]
[attachment=0:329g8qph]MY DOME9_1.jpg[/attachment:329g8qph]23 בפברואר 2016 בשעה 17:07 #9190ISRAEL3D
חברבגדול אם אתה מפוצץ את הכל ומוחק מחיצות פנימיות אתה אמור לקבל מודל נפחי שמתאים להדפסה תלת ממדית.
אגב, אם אתה הולך עם זה למעבדה להדפסה הם יודעים לעשות זאת בליחצה כפתור. הם גם די מודעים למגבלות של ההדפסה כך שאלמנטים שונים נשארים וחלק משתנים.
ברוך הבא לפורום!23 בפברואר 2016 בשעה 17:14 #9191shellyga
חברתודה :)
ברשותך שאלה נוספת במקום לפתוח פוסט חדש,
התקנתי את הפלאגין FREDO6 אבל אני לא מוצא דרך להשתמש בו, תחת WINDOW אני רואה את ההגדרות של הפלאגין. איך אני רואה את הסרגל כלים?23 בפברואר 2016 בשעה 17:33 #9192shellyga
חבר@Israel3D wrote:
בגדול אם אתה מפוצץ את הכל ומוחק מחיצות פנימיות אתה אמור לקבל מודל נפחי שמתאים להדפסה תלת ממדית.
אגב, אם אתה הולך עם זה למעבדה להדפסה הם יודעים לעשות זאת בליחצה כפתור. הם גם די מודעים למגבלות של ההדפסה כך שאלמנטים שונים נשארים וחלק משתנים.
ברוך הבא לפורום!עשיתי פיצוץ, ברגע שאני מוחק מחיצות פנימיות כל המודל משתנה (נמחק השטח התחתון)
23 בפברואר 2016 בשעה 20:03 #9193ISRAEL3D
חבר@ohadc wrote:
@Israel3D wrote:
בגדול אם אתה מפוצץ את הכל ומוחק מחיצות פנימיות אתה אמור לקבל מודל נפחי שמתאים להדפסה תלת ממדית.
ברוך הבא לפורום!עשיתי פיצוץ, ברגע שאני מוחק מחיצות פנימיות כל המודל משתנה (נמחק השטח התחתון)
כן, זה עלול לקרות.
מה שאתה עושה הוא לשחזר את הפאה הזו על ידי שרטוט על גבי קו אחד מההיקף – לא משנה איזה, העיקר פשוט לעבור על קו כלשהו.
אם הפאה נמצאת על אותו מישור היא תיסגר ותהיה לך צורה סגורה.אגב, יש פלאגין שנקרא STL EXPORTER שמכין מודלים לדפוס.
ויש גם את כלי ה-SOLID של סקצ'אפ עצמה שיודעים גם לחבר צורות לנפחים ברי הדפסה. כתבתי על כך בספר סקצ'אפ.
- מאתתגובות
- הפורום 'פורום סקצ'אפ' נסגר לדיונים ולתגובות חדשות.