מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    niros7677
    חבר

ערב טוב. יש לי בעיה שכשאני מנסה להטעין חומר של ויריי חדש במודל (מחומרים שקיבלתי בקורס) הוא נצבע בצבע אפור למרות שבחלון חומרים הוא מופיע כאותו חומר שאני רוצה להטעין.
    אני שולחת דוגמא. הטענתי חומר של אבן הוא נצבע לי במודל בצבע אפור וברינדור החומר אכן מופיע כאבן אך בצורה מבולגנת. האם משהו לא בסדר בהגדרות שלי?

niros7677
    חבר

ככה הוא נראה ברינדור

niros7677
    חבר

דוגמא נוספת -במודל אחר הטענתי חומר עץ והוא גם נצבע באפור. שולחת את ההדמיה שלו. העץ שם "מפוזר" זה קורה לי עם כל החומרים שאני מטעינה שהם של ויריי אני ממש לא מבינה למה..

niros7677
    חבר

ככה יצא לי העת ברינדור

ISRAEL3D
    חבר

‏זה באג ידוע של יבוא חומרים
    ‏מציע לנסות להשתמש בתמונה של החומר לנסות להגדיר אותו מחדש עד כמה שניתן

בויריי 3 זה יהיה יותר טוב?
    כי כיום אני מעדיפה תמיד לטעון חמרים דרך סקצ'אפ.

ISRAEL3D
    חבר

@tbar wrote:

בויריי 3 זה יהיה יותר טוב?
    כי כיום אני מעדיפה תמיד לטעון חמרים דרך סקצ'אפ.

אחד הפיצרים של התוכנה הוא ייבוא החומרים וזהו אחד הפיצ׳רים המבוקשים והחשובים. למה? כי אם נוכל לייבא חומרים מסצנה אחת לסצנה שניה או להשתמש בחומרים האחד של השני בעצם יצרנו רשת גלובאלית ענקית לשיתוף דאטאבייס ענק של חומרים. 
    אז כן, לדעתי זה אחד התיקונים המשמעותיים שיגיעו לקראת ויריי 3.0. 
    אגב, החומרים כבר עכשיו נקראים cross platform materials היודעים לעבור ולהתיישם מויריי למקס נאמר לויריי למאיה או ויריי לסקצאפ.
    מניח שבעתיד ישימו על זה דגש והייבוא יצלח גם בחומרים ישנים שקיימים במחשבים שלנו וברשת. 

niros7677
    חבר

וואו זה כ"כ מאכזב…כי בעצם שום חומר אני לא מצליחה להטעין כמו שצריך. לפחות אני יודעת שהבעיה לא אצלי. מתי תצא גירסה 3?

ISRAEL3D
    חבר

@tatiyana8 wrote:

וואו זה כ"כ מאכזב…כי בעצם שום חומר אני לא מצליחה להטעין כמו שצריך. לפחות אני יודעת שהבעיה לא אצלי. מתי תצא גירסה 3?

אמורה להשתחרר בחודשים הקרובים. היי בטוחה שהגרסה תשוחרר אנחנו נהיה כאן כדי להודיע עליה. 

מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)
  • הפורום 'פורום ויריי' נסגר לדיונים ולתגובות חדשות.