- מאתתגובות
- 16 בנובמבר 2011 בשעה 10:38 #4370talych1990חבר
בקישור הבא תמצאו בלי סוף קבצי IES לתאורה מיוחדת עבור המרנדרים שבינינו.
הקבצים מתאימים לכל תוכנת רינדור,
צריך רק לחלץ אותם לתיקיה של קבצי IES של התוכנה שלכם.
http://www.acuitybrandslighting.com/library/photometry/ZipFiles/Lithonia_Lighting/Lithonia_Lighting.zip
ההתמצאות שלי באתרים היא לא משהו, וגם האנגלית לא.
לכן הבנתי שיש באתר הנ"ל כל מיני דברים מועילים, אבל לא ממש הבנתי מה ואיפה.
למען הגילוי הנאות: את הקישור מצאתי באתר של kerkythea – תוכנת רינדור נחמדה,
והכי חשוב: חינמית לחלוטין.
תיהנו!16 בנובמבר 2011 בשעה 14:12 #6258ISRAEL3Dחברזה מגה חבילה..
תראי, זה חבילה מעולה למי שעובד עם החברה הזו! למעשה, זו הדרך של חברות תאורה לתקשר עם הלקוחות שלהם במובנים של מוצרים והדגמות.
לקוח נכנס לאתר שלהם ובוחר סוגי מנורות וסוגי תאורות עבור פרויקט שהוא מבצע. לאחר מכן הוא יכול למסור למבצע ההדמיות שלו (ואגב, למתכנן התאורה או יועץ דומה), ולקבל תמונה נאמנה למציאות כפי שהוא מתכנן.
זה מצוין לחברות תאורה כמו גיל טייכמן ודומיו, כל מי שמתעסק עם תאורה חייב לדעת שיש חברות קטנות כגדולות שנותנות שירותים ואת קבצי ה-IES שלהן כדי שיהיה להן אמצעי לתקשורת ולשיווק יעיל ומדויק.16 בנובמבר 2011 בשעה 14:14 #6259ISRAEL3Dחברהבעיה בחבילה גדולה שכזו, היא שהולכים בה לאיבוד.
לא כולם יודעים להשתמש בתוכנת צפייה באלומת אור IES (כפי שישנה פה, תרומה באדיבות המשתמש תומר). לכן, הסוגים, הקטגוריות, החלקים – שם הולכים לאיבוד בתוך ים של קבצי IES.בכל מקרה, תודה על התרומה, ותודה על הקישור!
16 בנובמבר 2011 בשעה 15:32 #6260talych1990חברזה באמת ענק ובפרוש אפשר ללכת שם לאיבוד.
מה שאני עושה זה כך: לעבור על כל הקטלוג בעזרת תוכנת הצפיה באלומת אור IES הנ"ל.
בצד ימין של המסך אפשר לבחור את סוג התצוגה של הקבצים: רשימה, סמלים וכדומה.
לבחור תמונות ממוזערות – rendered preview וכך יש אפשרות לעבור במהירות על כל הקטלוג.
לשמור את כל הקבצים שנראים מעניינים ושימושיים מספיק. ובקיצור, יוצרים קטלוג מתומצת ושימושי.
אותו יש לשמור בתיקיית קבצי ה IES של תוכנת הרינדור, ואת הקטלוג המקורי – לסל המיחזור.
ואם רוצים להיות עוד יותר מסודרים – שומרים גם את התמונות הממוזערות ויוצרים קטלוג של תמונות.
מומלץ מאד.
אולי אני אעלה בהמשך את הקטלוג האישי + תמונות שיצרתי לעצמי. - מאתתגובות
- הפורום 'פורום ויריי' נסגר לדיונים ולתגובות חדשות.