מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    mirazulay
    חבר

היי
    נתנו לי מודל מוכן בסקצאפ כדי שאני ירנדר משום מה אני לוחצת R והקובץ עושה כאילו הוא מרנדר וחושב ואז פתאום חוזר לי למצב כאילו לא לחצתי כלום
    עשיתי הרבה מאוד רינדורים……. שונים ומשונים, גם בקבצים כבדים ואף לא נתקלתי במצב כזה…………………
    האם יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות?

hagitla
    חבר

יכול להיות שהוא מגלה איזה שגיאה בקובץ ובגלל זה הוא לא מצליח לייצר תוצאה ואחרי שהוא מנסה לעבד ולא מצליח הוא פשוט מחזיר אותך לדגם כאילו שלא ניסית לרנדר
    תבדקי שלא סימנת לשמור בתור קובץ או מיקום אחר את התוצאה של הרינדור
    במידה שהוי ריי פרוץ אז לא מפתיע אם קורים לך באגים כאלה אבל את זה רק את יודעת
    יכול להיות גם שיש שם איזה טקסטורה מאוד מורכבת או הגדרות חומר שפשוט כבדות לו מידי וזה בכלל לא קשור לגודל הקובץ ואז הוא פשוט מתייאש מלנסות לרנדר אותו
    הייתי מהמר שהבעיה היא בסיבה האחרונה שכתבתי לך

ISRAEL3D
    חבר

@3draz wrote:

יכול להיות שהוא מגלה איזה שגיאה בקובץ ובגלל זה הוא לא מצליח לייצר תוצאה ואחרי שהוא מנסה לעבד ולא מצליח הוא פשוט מחזיר אותך לדגם כאילו שלא ניסית לרנדר
    תבדקי שלא סימנת לשמור בתור קובץ או מיקום אחר את התוצאה של הרינדור
    במידה שהוי ריי פרוץ אז לא מפתיע אם קורים לך באגים כאלה אבל את זה רק את יודעת
    יכול להיות גם שיש שם איזה טקסטורה מאוד מורכבת או הגדרות חומר שפשוט כבדות לו מידי וזה בכלל לא קשור לגודל הקובץ ואז הוא פשוט מתייאש מלנסות לרנדר אותו
    הייתי מהמר שהבעיה היא בסיבה האחרונה שכתבתי לך

פוףףף סחטיין על התשובה!

hagitla
    חבר

שימשי שלא תגיד שלא עוזרים לך
    השאלה היא אליאן אם זה עזר לך ופתר את הבעיה

mirazulay
    חבר

היי
    תודה על התגובה…החלטתי לוותר על הקובץ המדובר
    לא היה לי זמן להתעסק עם זה אחרי שניסתי כמה פעמים,
    התייאשתי והם הגישו את המודל לא “מרונדר”
    תודה לכם:)

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • הפורום 'פורום ויריי' נסגר לדיונים ולתגובות חדשות.