-
מאתתגובות
-
11 באוגוסט 2016 בשעה 5:36 #5373
igor1964
חברשלום,
אלה ההדמיות שיצאו לי. הייתי רוצה להתייעץ באיזו רמה זה יצא ומה אפשר לשפר? ולא הצלחתי להעיר את התאורה של הדלפק…
תודה רבה לעונים.
נ.ב אני לא מצליחה לרדת שורה בפורום הזה… :?14 באוגוסט 2016 בשעה 16:29 #9514ISRAEL3D
חבר@talych1990 wrote:
שלום,
אלה ההדמיות שיצאו לי. הייתי רוצה להתייעץ באיזו רמה זה יצא ומה אפשר לשפר? ולא הצלחתי להעיר את התאורה של הדלפק…
תודה רבה לעונים.
נ.ב אני לא מצליחה לרדת שורה בפורום הזה… :?היי טליה,
התאורה כללית בסדר מאחר ורואים את כל התמונה בלי אזורים חשוכים מדי.
1. הייתי מנסה להימנע מבצעים אדומים חזקים מדי.
2. כתם האור שחודר לחלל לא ממש מאיר אותו כשהאור המרכזי מגיע מאחורי המצלמה דוקא.
3. הפעילי AMBIENT OCCLUSION שנמצא תחת Indirect Illumination.
4. זהו לעת עתה. מציע להתחיל לטפל בדברים הללו ולהעלות הדמיה משופרת! כל הכבוד אחלה עבודה!ולגבי הפורום, כן בעיה ידועה, קורה רק דרך פיירפוקס.
1 בספטמבר 2016 בשעה 6:27 #9515igor1964
חברתודה רבה!!! זה מה שהיה חסר לי! לא ויתרתי על האדום כי זה היה חיוור נורא, האדום נותן את נקודת הצבע היחידה בתמונה. בכל מקרה הנה התוצאה שהגעתי אליה!
2 בספטמבר 2016 בשעה 12:30 #9516igor1964
חברתודה רבה!!! זה מה שהיה חסר לי! לא ויתרתי על האדום כי זה היה חיוור נורא, האדום נותן את נקודת הצבע היחידה בתמונה. בכל מקרה הנה התוצאה שהגעתי אליה!
נ.ב. איך מטשטשים את הפינות המודגשות (מידיי?)?
2 בספטמבר 2016 בשעה 14:10 #9517eddie
חברהי טלי,
מה הערך המוגדר ב – ?
AO (Ambient Occolusion)9 בספטמבר 2016 בשעה 6:00 #9518ISRAEL3D
חבר@talych1990 wrote:
תודה רבה!!! זה מה שהיה חסר לי! לא ויתרתי על האדום כי זה היה חיוור נורא, האדום נותן את נקודת הצבע היחידה בתמונה. בכל מקרה הנה התוצאה שהגעתי אליה!
נ.ב. איך מטשטשים את הפינות המודגשות (מידיי?)?
לדעתי, התאורות צריכות להיות יותר חזקות ולא דרך הזכוכית אלא ממתחת אם זה אפשרי לך.
תסתכלי בספר שלי איך הארתי ספוט, לדעתי זו אותה אסטרטגיה.
שנית כל, הייתי ממקם אומני מתחת לכל מנורה כזו.טשטוש הפינות נעשה על ידי פלאגין עיגול פינות Round corners ואפשר למצוא אותו פה בפורום – יש קישור להורדה, או כמובן חיפוש בגוגל.
לפעמים זה טוב לחפש קצת כדי למצוא את חלק מההמלצות שלנו, עוברים בדרך דברים מגניבים :)11 בספטמבר 2016 בשעה 8:44 #9519igor1964
חברהיי,
תודה לשניכם. מעלה תמונה של הערכים של AO ומעלה תמונה של איך שעשיתי את התאורה.11 בספטמבר 2016 בשעה 14:18 #9520eddie
חברהי,
לגבי ה – AO, תורידי את ה – Amount ל – 0.4…זה יוריד מעוצמת ההחשכה בפינות.
לגבי עוצמת ה – Spot Light – תעלי לשלושים ותראי אם זה מספק…אם לא – תעלי לחמישים. -
מאתתגובות
- הפורום 'פורום ויריי' נסגר לדיונים ולתגובות חדשות.