-
מאתתגובות
-
12 בדצמבר 2011 בשעה 10:47 #4402ideaaחבר
שלום
יש לי בעיה, כאשר אני עובד עם התוכנה וככל שבניית המודל מתקדמת,
התוכנה נתקעת לי, לא ניתן לעבוד עליה ומופיעים נקודות או פסים בכל כלי שאני עובד איתו.
האם הבעיה מוכרת?
האם ישנו פיתרון?חשוב לציין כי לא מדובר בבעיה של מקום על ההארד דיסק.
תודה מראש,
משה12 בדצמבר 2011 בשעה 12:29 #6348שלום משה ברוך הבא,
ראשית סבירות גבוה שאתה עובד עם צל,צל מאוד מכביד על העבודה ,תכבה אותו,
אם אתה מתכוון לזה שכשאתה גורר את העכבר על מסך יש אוסף של נקודות כחולות,אז אלו הגדרות ב
windows–preferences—open gl שים לב על מה מופיע “V” ,לא זוכר בדיוק איזה הגדרות צריכות להיות דלוקות,משה יצטרף יותר מאוחר אני בטוח שהוא יודע בדיוק!
בכל מקרה תנסה לשחק עם זה ותעדכן
בהצלחה12 בדצמבר 2011 בשעה 19:36 #6349ISRAEL3Dחבריש לי בעיה, כאשר אני עובד עם התוכנה וככל שבניית המודל מתקדמת,
התוכנה נתקעת לי, לא ניתן לעבוד עליה ומופיעים נקודות או פסים בכל כלי שאני עובד איתו.
האם הבעיה מוכרת?
האם ישנו פיתרון?שלום משה, ברוך הבא לקהילה,
הבעיה נובעת היישר מאי תאימות בין התוכנה לבין ממשק כרטיס המסך שלך. עכשיו הטריק הוא שהנתונים משתנים ממחשב למחשב בהתאם לכרטיס המסך המותקן.
משיחה איתך הבנתי שיש לך מכונה חזקה, לכן כל שעליך לעשות הוא לגשת אל:
Window > Preferences
תחת לשונית Open GL
1. סמן ב-V את שתי התיבות הראושנה והאחרונה למעלה (השאר את האמצעית לא מסומנת)
2. סמן את השורה תחתונה בטבלה שלמטה.אם לא מסתדר חזור על התהליך והפעם בחר שורה אחת למעלה.
אם עדיין לא טוב, בטל סימוני התיבות למעלה שלא יהיו מסומנות בכלל.
זהו,
בהצלחה!
13 בדצמבר 2011 בשעה 11:11 #6350ideaaחברשלום משה ותודה רבה,
הבעיה אכן נפתרה, אם כי נאלצתי להסיר לגמרי את הסימון מהתיבה העליונה (שתי החלופות של סימון השורה לא הועילו והמחשב היה עדיין תקוע). מה המשמעות של הסרת הסימון? האם יפגום באיכות התמונה?
תודה רבה על הסיוע.
משה13 בדצמבר 2011 בשעה 11:49 #6351ISRAEL3Dחבר@mosh wrote:
שלום משה ותודה רבה,
הבעיה אכן נפתרה, אם כי נאלצתי להסיר לגמרי את הסימון מהתיבה העליונה (שתי החלופות של סימון השורה לא הועילו והמחשב היה עדיין תקוע). מה המשמעות של הסרת הסימון? האם יפגום באיכות התמונה?
תודה רבה על הסיוע.
משהאלו בעיות של תאימות עם כרטיס המסך המותקן שלך.
אם הכל עובד בסדר זה לא אמור להוריד ברמה אלא לשפר אותה (מהבעיה שהיתה קודם לכן).אחלה
אם תתקל אי פעם בעוד בעיות הפורום עומד לרשותך!18 בדצמבר 2011 בשעה 16:36 #6352galeחברזה קרה לי תקופה מאוד ארוכה, לא ידעתי שזה כרטיס מסך!! תודה… טוב לדעת…. למחשב הבא
-
מאתתגובות
- הפורום 'פורום סקצ’אפ' נסגר לדיונים ולתגובות חדשות.