מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    henmeir
    חבר

שלום, יש לי מספר שאלות
    1 כאשר אני מכניסה לסקצאפ תמונה למשל שריצוף, המידה המקורית אינה מתאימה לי , ואז אני מגדילה אותו בהתאם לצורך בסקצאפ.
    ואז כאשר אני מכניסה את הBAMP המתאים לתמונה מהקורית מדותיו אינן מתאימות לריצוף הנוכחי, איך להתאים את המידות.
    2 היכן ניתן להשיג קבצי vismat לריצוף בדיסק של הספר לא מצאתי.
    3 איך ניתן לזהות את החומר שאותו רוצים לאבד מתוך הרשימה הגדולה שבחלון הויריי מבלי לעשות PREVIEW לכול החומרים.
    תודה נירית

ISRAEL3D
    חבר

@nirit wrote:

שלום, יש לי מספר שאלות
    1 כאשר אני מכניסה לסקצאפ תמונה למשל שריצוף, המידה המקורית אינה מתאימה לי , ואז אני מגדילה אותו בהתאם לצורך בסקצאפ.

קליק ימני על גבי הפאה בלבד ו-TEXTURE ואז POSITION. עכשיו צריך לשחק עם הסיכות כדי להזיז או לסובב או אפילו להגדיל את הטקסטורה. לאחר שערכת פאה אחת אפשר לדגום ולצבוע פאות אחרות.

ואז כאשר אני מכניסה את הBAMP המתאים לתמונה מהקורית מדותיו אינן מתאימות לריצוף הנוכחי, איך להתאים את המידות.

אין צורך, הבאמפ גדל עם האלמנט. אם יש לך גרסה ישנה של ויריי כנראה שיכולים להיווצר מצבים אחרים.

2 היכן ניתן להשיג קבצי vismat לריצוף בדיסק של הספר לא מצאתי.

בספר יש אוספים מקוטלגים אבל אם את רוצה יותר מזה יש באתר הרשמי של הכאוסגרופ אוספים של חומרי גלם לויריי של סקצ'אפ וריינו.

3 איך ניתן לזהות את החומר שאותו רוצים לאבד מתוך הרשימה הגדולה שבחלון הויריי מבלי לעשות PREVIEW לכול החומרים.

הכי חשוב זה לתת לחומרים שם מתאים ולא להגזים איתם! אני מניח שיש לך טונה של חומרים כתוצאה ממידול חופשי. אך דעי שלקראת רנדר אנחנו אמורים להשאר עם כמה עשרות בודדות של חומרים, משהו כמו 20-40 ולא 50+ אלא אם כן הסצנה מכתיבה אחרת כמובן…

בהצלחה!!!

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • הפורום 'פורום ויריי' נסגר לדיונים ולתגובות חדשות.