מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 12 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    tim5tim1
    חבר

היי רציתי לשאול אם אני מייבאת תמונה של פטרן מסויים ורוצה להפוך אותו לאריח לתל מימדי, יש דרך יותר קלה מלעבור על כל הקווים שלו? הוא ממש מורכב…..
    תודה

ISRAEL3D
    חבר

לא הבנתי…
    אפשר תמונה?

tim5tim1
    חבר

לא את זה ספציפית… אבל לדוגמא
    להפוך את זה לתלת מימדי כשהקווים הם חורים והלבן הוא חומר

ISRAEL3D
    חבר

בלי בעיה! במקרה של כל כך הרבה קווים, אנחנו בכלל לא חושבים לעבור על כל הקווים למחוק את התוכן.. זה קורה רק במקרים ספציפיים של עיטורים ויקטוריאניים מיוחדים שמרנדרים אותם במאקרו..

זוהי תמונת PNG שנערכה בפוטושופ ממנה נחתכו כל התכנים חוץ מהצבע החום שהוא מה שרצינו להשאיר מלכתחילה. איך יודעים שהיא שקופה? רואים לפי הרקע שאיננו לבן, אלא מה שמופיע הוא רקע האתר:

ISRAEL3D
    חבר

כמו כן את יכולה להוריד את התמונה ישר מכאן כדי להשתמש בה בסקטצ'אפ.
    כמו כן תעלי לנו תמונת מסך של הפטרן לאחר יישום!

tim5tim1
    חבר

רגע לא הבנתי אותך, אני יכולה לשים את התמונה ככה על RECTANGEL וזה יפיץ אור רק מהחריצים?

ISRAEL3D
    חבר

@noai wrote:

רגע לא הבנתי אותך, אני יכולה לשים את התמונה ככה על RECTANGEL וזה יפיץ אור רק מהחריצים?

אם את מתכוונת למשהו כמו משרבייה, אפשר באמת לנסות וליצור את האפקט הזה עם התמונה הזו.

האמת, שאף פעם לא ניסיתי להשתמש בתמונה עם שקיפות כחומר שמבודד אזור לאזור מבחינת אור.

הנקודה מעניינת מאוד, אני אבדוק את זה היום ואחזור אליך. נראה ששווה ניסיון לנסות ולרנדר את זה כך עם איזה גוף תאורה מאחור ולראות האם מקבלים את האפקט הרצוי.

tim5tim1
    חבר

הצלחתי לעשות את המשרביות!!! הצעות יעול???

ISRAEL3D
    חבר

יפה מאוד!
    שימי לב שיש במשרבייה "איים" שלא יכולים להשאר באוויר.
    כדאי לשחק עם חיזוק האור החיצוני קצת ופתיחת נתוני עדשה בפיזיקל CAMERA.

tim5tim1
    חבר

איך אני מחזקת את האור בחוץ? ניסיתי לשנות את השעה והתאריך אבל זה רק נהיה לי כחול…

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 12 סה״כ)
  • הפורום 'פורום סקצ'אפ' נסגר לדיונים ולתגובות חדשות.