מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 13 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    yifat
    חבר

יכה עזרה דחוף.
    אני בתחילתה של הדמיית חוץ- מהראשונות שלי כי אני מעצבת פנים וטרם עשיתי הרבה הדמיות חוץ.
    הגדרתי חומר לחלונות חוץ+ דלת כניסה – מצרפת חלון חומרים
    בהדמיה – החומר יוצא כמו מראה וגם מלוכלך קצת. ניסיתי – לסגור ולפתוח את התוכנה , ניסיתי לשחק בהגדרות של ההשתקפות וכו'
    סימנתי AO
    לא מצליחה להבין מה קורה …

hili19
    משתתף

אני ינסה..
    אם אני הבנתי נכון, את רוצה שתהיה אזשהי השתקפות בחלונות?.. כי החומר ששמת נראה לי שהוא זכוכית.. כי רואים אזושהי השתקפותת.( עץ..כסאות.. קיר אבן..)
    אם את רוצה השתקפות של נוף.. תשימי ממול ( כאילו איפה שהמצלמה עומדת..) תמונה של נוף וזה מה שישתקף על החלונות ויתן יותר ראליסטיות..

בעיקרון ה"זכוכית" ששמת מגיבה כמו שצריך.. אם "תדליקי" אור בתוך הבית אז יראו מה שיש בתוך הבית..

מקווה שהצלחתי להבין.. ולעזור..

תעלי תמונות של אחרי..

סאלם..

yifat
    חבר

תודה … אבל הבעיה היא לא הזכוכית אלא האלומיניום כביכול של החלון עצמו (המסגרת)- שהיא גם החומר ממנו עשויה הדלת- זה אמור להיות דמויי ברזל שחור.( כמו שמופיע בחלון החומרים)- הבעיה היא שבפועל נוצר לי חומר שהוא דמוי מראה – שנראה כסוף בכלל – והוא גם מגורען / מלוכלך קצת . (במקום החומר השחור שמופיע לי בחלון החומרים )

הי מיטל
    אם אנחנו יוצרים חומר מתכתי ורוצים לגוון אותו קצת שיישאר עדיין מתכתי(מחזיר אור )אבל עם גיוון שימי לב בחלון של אותו החומר יש חלונית בשם FILTER
    כרגע אצלך הוא לבן,את יכולה לשחק ולנוע מהלבן לשחור וכך לקבל מתכת מגוונת
    שימי לב אם תפלטרי בצבעים יכולה לצאת מתכת צבעונית(כך בעצם אנחנו יכולים ליצור זהב או כל מיני)
    לאלומיניום הייתי ממליץ להתקרב לאפור כהה ולעשות טסטים
    סופש נעים
    תעלי תמונה

yifat
    חבר

רוסלן-
    תודה תודה תודה
    ההדמיה אומנם עדיין לא סופית אבל שולחת תמונה של המתוקנת …

yifat
    חבר

התמונה

בכיף מיטל!!
    יחד עם זאת אני רואה חומר אפור אבל הוא עדיין לא מתכתי!!
    שמתי לב למעלה שהחומר שיצרת הוא לא כל לך מוגדר
    תעלי תמונה של החומר מה -MATERIAL EDITOR
    ונסביר לך איך יוצרים חומר מתכתי ולאחר מכן תוכלי לגוון אותו בעזרת הפילטר שהסברתי עליו קודם
    בהצלחה

ISRAEL3D
    חבר

@ruslan wrote:

בכיף מיטל!!
    יחד עם זאת אני רואה חומר אפור אבל הוא עדיין לא מתכתי!!
    שמתי לב למעלה שהחומר שיצרת הוא לא כל לך מוגדר
    תעלי תמונה של החומר מה -MATERIAL EDITOR
    ונסביר לך איך יוצרים חומר מתכתי ולאחר מכן תוכלי לגוון אותו בעזרת הפילטר שהסברתי עליו קודם
    בהצלחה

סחטיין רוסלן

yifat
    חבר

תודה !!!! אשמח לעזרה . מצרפת חלון חומרים של החומר הספציפי. אמור להיות חלון בלגי שחור ( ברזל שחור )

ISRAEL3D
    חבר

לפי דעתי זה החומר שמופיע, רק שהרזולוציה לא גבוהה במיוחד אז הפרופילים נראים טיפה קטנים.
    נסי לרנדר מקרוב את הפרופילים כדי לראות את מלוא עוצמת החומר על הרנדר.

משה

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 13 סה״כ)
  • הפורום 'פורום ויריי' נסגר לדיונים ולתגובות חדשות.