- מאתתגובות
- 25 בפברואר 2012 בשעה 22:17 #4519
אדריכלות איתי פורת
הדמייה גלעד הלחמי26 בפברואר 2012 בשעה 7:03 #6682ISRAEL3D
חברמאחד שמכיר את איתי פורת, יש פה עבודה יפה מאוד ודי נקייה ומוקפדת.
כמה הערות: בשתי ההדמיות אין כמעט התייחסות לחוץ, כאילו זנחת אותו. בהדמיה העליונה החלון פשוט מכניס אור של ויריי, ובהדמיה השניה כל המרפסת שרופה לגמרי, בעוד שהפנים מואר טוב.
בחירת הקומפוננטים הבנייה שלהם טובה רואים שהם מושקעים מהבחינה הזו אם כי לפעמים יש תחושה שהם אינם יושבים על המשטח שעליו הם אמורים לשבת, כאילו מרחפים..
זה בגדול, אחלה הדמיה ההתקדמות שלך אדירה26 בפברואר 2012 בשעה 9:59 #6683raz
חברבהדמייה של החדר שינה אפשר לטפל עוד קצת בקיר לבנים
אולי קצת דיספלייסמנט
ועוד דבר , המנורה בסלון , זה מודל מוכן ? יש מצב לקישור ?
26 בפברואר 2012 בשעה 11:33 #6684hili19
משתתףבתמונה של החדר שינה..
הפנלים באותו קו של הקיר.. הם צריכים לבלוט טיפהבסלון..
הדי-וי-די והמערכת קולנוע מתוחים מידי.. אין מצב שהם ברוחב הטלוויזיה..חוץמזה.. נחמד
26 בפברואר 2012 בשעה 12:00 #6685תודה:)
אז ככה:
א. לגבי החוץ כמו שאתה יודע יש לי בעיה בנושא זה, אבל לגבי ההדמיה הספציפית הזאת היא בנוייה בהתאמה לתמונות מהדירה האמיתית ומוצגת בלפני ואחרי, ובתמונות לפני קיימת אותה שריפה של החוץ כך שלא היה טעם להתעמק בחוץ.ב. הריחוף במגירות מתחת לטלויזייה הוא בכוונה, בדירה יש עומק בקיר של 40-50 סמ בערך עד לגובה הטלויזיה ולכן ניצלנו את המקום הזה לארונות כאשר הם מתחילים מספר ס"מ מעל הרצפה ונתמכים בקיר האחורי ובצדדי הקיר.
ג. לגבי הטלוויזיה והמערכת סטריאו צודקים, נתקן בעתיד:)
ד. לגבי גוף התאורה גם אני התפלאתי שמצאתי אותו במהירות במחסן של 3D תחת החיפוש LAMP ואם אני לא טועה סינון לפי פופולריות.. אבל היו קצת שגיאות במודל של הגוף תאורה היה צריך לתקן כל כבל מתכת בנפרד כי הפאות היו הפוכות והיו לפחות איזה 15 נראה לי.. בכל מקרה שלח לי את האימייל שלך אני אשלח לך את המודל של המנורות אחרי תיקון שלי
26 בפברואר 2012 בשעה 15:08 #6686raz
חבר - מאתתגובות
- הפורום 'פורום הדמיות' נסגר לדיונים ולתגובות חדשות.