מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 15 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    Gigabot Bot
    חבר

מוקדמת או מאוחרת – איך אפשר לעבוד על התוכנית? יש דרך? אני מקבלת כקובץ לקריאה בלבד וגם אין לי אפשרות לעבור על השרטוט בשכבה נוספת כיוון שזה משתבש ומגיע במטרים ולא בסנטימטרים ומאחר וזה קובץ לקריאה בלבד אין לי אפשרות לשנות..
    שאלה שניה- אם אני מורידה גרסא 8. האם אוכל להמשיך לעבוד על תוכניות ישנות בגרסא שבהם הם משורטטים (גרסא 7)?
    אודה לתשובה מהירה..

משה שמש
    מנהל בפורום

היי טלילה,

אפשר לעבוד עם גרסאות קודמות של סקצ’אפ. התנאי היחיד הוא שניתן לעבוד רק על גרסא נוכחית או קודמות.
    לדוגמא, ניתן לעבוד, נאמר, בסקטצ’אפ 7 על קבצים מגרסאות 6 ומטה, אבל אי אפשר לעבוד על גרסאות 8 ומעלה..
    גם אם את מקבלת קובץ לקריאה בלבד, ניתן לערוך אותו איך שתרצי, כדאי לעשות העתק.
    בעניין מעבר היחידות, זה לא משנה באיזה יחידות קיבלת את השרטוט, תמיד ניתן לעבור ליחידות שבהן את מעוניינת על ידי:
    Window > Model info > Units > Decimal > CentimetersMeters…

בהצלחה

Gigabot Bot
    חבר

אז זהו שאני עושה בחר הכל- ומנסה ביחידות לשנות ואין תגובה. גם בגרסא 6 זה עדיין מתקבל כקובץ לקריאה בלבד.
    מה לגבי השאלה השניה?
    תודה

משה שמש
    מנהל בפורום

אין שום סיבה ששינוי יחידות לא יעבוד.

נסי לפוצץ את מה שהבאת פעם אחת (קליק ימני > Explode) ואז נסי להעתיק אותו לקובץ חדש. זה אמור לתת לו Fresh Start.

Gigabot Bot
    חבר

תודה זה הצליח. אבל עדיין למרות שפוצצתי אני לא מצליחה לעבוד עם השרטוט והוא סגור. יש פתרון מלבד לשרטט שוב בשיכבה נוספת? תודה (בגירסא שש)

משה שמש
    מנהל בפורום

נסי לפוצץ את השרטוט הסגור. או לחילופין קליק ימני ו- unlock אם הוא נעול.
    אם צריך כדאי להעביר לקובץ חדש.

Gigabot Bot
    חבר

ה UN LOCK שלי אפור. אני מצליחה למחוק קוים. לא להרים קירות..

משה שמש
    מנהל בפורום

יעזור אם תעלי תמונת מסך כי יש שלב שבו עזרה מילולית כבר לא כל כך יעילה.

בפורומים באתר זה ניתן להעלות תמונות עד 700KB שזה תמונות גדולות ואכיותיות שמהן ניתן יהיה להבין ולזהות בעייתיות בסקצ’אפ וברנדרים.
    נסי להעלות ונמשיך משם.

Gigabot Bot
    חבר

בבקשה ושוב תודה על הרצוןלעזור

משה שמש
    מנהל בפורום

בוקר טוב,

לפי מה שאני רואה, והעצה שלי היא: לסגור את הקווים שיש לך כרגע בקבוצה.
    לעבור עם קווים חדשים על קווי הקבוצה, באופן מסודר ומודע, לאט לאט עד שתסגרנה פאות.
    אחרי שיהיו לך פאות, תוכלי להרים ב-PUSH/PULL קירות ולהמשיך משם.

בכיף, לשם כך קיים הפורום, בהצלחה

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 15 סה״כ)
  • הפורום 'פורום סקצ’אפ' נסגר לדיונים ולתגובות חדשות.