- מאתתגובות
- 9 ביולי 2015 בשעה 15:06 #5163
edensalhov
משתתףשלום לכולם
רציתי לשאול, אני מנסה כבר שעות לייבא שרטוט של פרויקט שיצרתי באוטוקד שכולל בניין והפיתוח שטח שסביבו, יש לציין שבפיתוח משולבות טרסות
ברגע שאני מייבאת את השרטוט לסקטש' אני מקבלת תוצאה של כעין מרובע ארוך ובלתי מציאותי שכל קו בשרטוט מופיע בגובה שונה לא משנה אם הוא בפיתוח או בבניין עצמו
ניסיתי לעשות FLAGGEN באוטוקד על השרטוט
ניסיתי לנקות אותו מבלוקים
ניסיתי להפוך את כולו לבלוק ושום אופציה לא עוזרת
בקיצור כמעט התייאשתי
יש למישהו פתרון בשבילי?10 ביולי 2015 בשעה 8:24 #8362ISRAEL3D
חבר@nhfk100 wrote:
שלום לכולם
רציתי לשאול, אני מנסה כבר שעות לייבא שרטוט של פרויקט שיצרתי באוטוקד שכולל בניין והפיתוח שטח שסביבו, יש לציין שבפיתוח משולבות טרסות
ברגע שאני מייבאת את השרטוט לסקטש' אני מקבלת תוצאה של כעין מרובע ארוך ובלתי מציאותי שכל קו בשרטוט מופיע בגובה שונה לא משנה אם הוא בפיתוח או בבניין עצמו
ניסיתי לעשות FLAGGEN באוטוקד על השרטוט
ניסיתי לנקות אותו מבלוקים
ניסיתי להפוך את כולו לבלוק ושום אופציה לא עוזרת
בקיצור כמעט התייאשתי
יש למישהו פתרון בשבילי?בטח שיש פתרון!
לדעתי, תנסי לעבוד על קובץ האוטוקאד מבחינת ניקיון. השקה בניקיון השרטוט תביא לייבוא מוצלח קליל ונכון יותר מבחינת המודל שיקום כתוצאה ממנו.
באוטוקאד: מחיקה טוטאלית של כל הדברים שלא צריך, PURGE ALL! חשוב מאוד, אפשר לעשות גם "-pu" מינוס PURGE לניקוי כללי של המודל. אם עדין עושה צרות, לייצא WBLOCK באוטוקאד ולשמור בשם אוטוקאד בגרסה 2000 ונסות לייבא שוב.
לאחר מכן שיטוח: בחירה של כל האלמנטים בשרטוט > Z=0, יש למחוק בלוקים לא רלוונטיים וטקסטים וכד'.האם הסתדר עכשיו?
13 ביולי 2015 בשעה 10:10 #8363edensalhov
משתתףיואו
אין לי מילים
בזכותך הכל הסתדר סוף סוף13 ביולי 2015 בשעה 17:49 #8364 - מאתתגובות
- הפורום 'פורום סקצ'אפ' נסגר לדיונים ולתגובות חדשות.